Přejít k hlavnímu obsahu

7 důvodů, proč jet na dovolenou bez partnera

Jste spolu pořád a někdy už si lezete pořádně na nervy. Má cenu riskovat a vydat se společně na dovolenou? Ne. Prostě odjeďte, on stejně bude celý týden sedět na gauči před televizí a ani si nevšimne, že jste pryč.

Proč je vlastně dovolená bez partnera tak dobrá? Známe 7 důvodů:

1. Co by to bylo za dovolenou v Itálii bez italské zmrzliny. Bez tuny skvělé italské zmrzliny. Ale snášet při tom partnerovy pohledy na břicho a boky a poznámky jako „miláčku, nejsou ty džíny v pase nějak těsné?“ to vážně nemáte zapotřebí.

2. Večerní kávička je obvykle moc krátká doba na to vzájemně si s kamarádkou postěžovat na partnery. Týden ve Španělsku už na to stačí (skoro).

3. Odjedete na dovolenou 200 km na druhý konec republiky a on stejně potká někoho, s kým před dvaceti lety chodil do houslí, seděl v páté třídě v lavici na výtvarce nebo byl na vojně. To obvykle končí dvanácti rundami vodky – přece musí oslavit shledání se starým kamarádem, že? Sice vám vyprávěl, jaký to byl blbec, ale stejně na ten večer musí padnout polovina rozpočtu na dovolenou. Tohle ne!

Špehujte svého partnera na Facebooku! Nebo sledujte náš profil Chci procestovat celý svět

4. Nemusíte vás trápit mužský plážový efekt. Když totiž oči muže spatří bikiny, musí podrobně zkoumat, co je kolem nich, mozek potom dále vytváří simulace toho, co je asi pod nimi. Partner se neustále otáčí za jinými ženami a nevnímá, co mu říkáte. Tomu se vyhnete. Jedete-li sama.

5. Co si budeme povídat, není to jen nemoc mužů. I my holky se rády koukneme. Navíc máme výhodu – muži nosí jen jeden díl plavek. Tedy ti duševně zdraví.

Muži vrací úder. Přečtěte si o 7 důvodech pro cestování bez partnerky.

6. Na společné dovolené si občas lezete na nervy, on vás neposlouchá a někdy to končí hádkou. Lepší jet sama.

7. Jednoduše si odpočinete od něj, od všude se povalujících ponožek, páchnoucích triček z fotbalu rozvěšených po bytě a oblečení naskládaného na opěradle židle. Prostě pohoda a prevence proti krizi!

 
 

Místo

0°, 0°
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

7 důvodů, proč jet na dovolenou bez partnera