Přejít k hlavnímu obsahu

7 důvodů, proč jet na dovolenou bez partnerky

Pas a kartáček na zuby doma nechat nemůžete, ale manželku nebo přítelkyni (nebo obě) klidně ano. Vyzkoušejte to a uvidíte, že na dovolené si můžete opravdu odpočinout. Vážně. Existuje pro to minimálně 7 důkazů.

Vymluvte se na cokoliv (někdo musí hlídat psa/ jedu na služební cestu/ v tomhle resortu vyhlásili zákaz mluvení/ přivezou uhlí, tak ho někdo musí složit…) a jednou se vydejte relaxovat sami. Tady je 7 důvodů, proč se vyplatí to udělat:

1. Především je to o polovinu levnější. Ušetřené peníze se dají během dovolené výhodně investovat do piva, rumu nebo jiného alkoholu. A nikdo vám to nezakazuje.

2. Užijete si klid a od toho dovolené přece jsou, ne? Během volných dnů mívají ženy tendenci zvýšit kadenci slov, kterou na vás sypou. Jste přece celý den spolu tak si musíte všechno říct, nejlépe to samé pořád dokola. A ještě si zákeřným „posloucháš mě?“ ověřují, zda opravdu hltáte každé slovo o tom, jak si kamarádka nechala udělat růžový melír.

3. Opálené zadnice a odkryté výstřihy můžete sledovat bez obav, že na vás začne partnerka ječet. Krční obratle, které se vám po letech ve vztahu zablokovaly, můžete zase odkřupat a normálně otáčet hlavu za krásnými neznámými ženami.

Špehujte svou partnerku na Facebooku! Nebo sledujte náš profil Chci procestovat celý svět

4. A když už jsme u toho, můžete si klidně najít úplně novou, což by s tou současnou pověšenou na ruce šlo trochu hůře.

5. Znáte to, když se během dovolené zrovna hraje fotbalové Euro, český tenista hraje finále Wimbledonu nebo cokoliv jiného, co stojí za to sledovat v hospodě se skvělou atmosférou na velkoplošné obrazovce s ostatními českými rekreanty? Na to mnoho partnerek řekne: „Ty se chceš na dovolené dívat na televizi?“ a odejde brečet do koupelny.

Ženy vracejí úder. Přečtěte si o 7 důvodech pro cestování bez partnera.

6. Naopak partnerčiny nápady jsou vždycky skvělé a prostě musíte vyšplhat na tuhle horu, protože na ni před 150 lety vylezl i nějaký neznámý básník. Že to celé oddřete s jejími věcmi na zádech a nahoře se stejně udělá mlha, to je trest za to, že jezdíte ve dvou.

7. A teď to nejdůležitější: Dovolená znamená změnu, únik ze všedního života, nabourání stereotypu. Zkrátka pár dnů žít úplně jinak než doma. Jak ale utéct stereotypu, když s sebou máte někoho, s kým se doma vídáte den co den?

 
 
Rubrika:

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

7 důvodů, proč jet na dovolenou bez partnerky