Přejít k hlavnímu obsahu

Inkasujte peníze zpět za své cestování. Každá koruna se počítá

Spousta lidí miluje cestování, někteří se ho často musejí vzdát, protože je pro ně příliš finančně náročné. Je proto fajn mít možnost ušetřit nebo si nechat za objednávku letenek, hotelu či dalších služeb vrátit nějaké to procento z ceny zpět. Víme, jak na to.

Když se zrovna nevydáte couchsurfovat a nebudete se přepravovat stopem, vždycky vás bude cestování něco stát. Musíte mít nějakou dopravu, mít kde složit hlavu na noc… Nebo si musíte koupit komplet zájezd, aby se o vás postarala cestovka a delegát na místě. Ať tak, či onak, na spoustě věcí se dá během cestování ušetřit, aniž by se tím snížil váš komfort na cestách. Pozor, máme pro vás i milé překvapení na konci článku!

První krok k úspoře – Bonusway.cz

A začít můžete už doma – tím, že se zaregistrujete na webu Bonusway.cz. Odsud se potom dostanete na nejrůznější cestovatelské portály s ubytováním, s letenkami, na portál půjčovny aut nebo na web cestovky, která se zapojí do programu Bonusway. Svou registrací, která je mimochodem samozřejmě bezplatná, budete mít možnost získat zpět nějaké to procento z ceny služby, kterou si objednáte, případně získáte zpět předem danou fixní částku.

Říkáte si, že vás těch pár korun nevytrhne? Hned možná ne, ale jak budete přes Bonusway objednávat a objednávat, vaše výhody porostou. Nakonec zjistíte, že jste si díky tomu mohli dopřát vynikající večeři na dovolené navíc nebo se vám zaplatilo vstupné na vaši vysněnou atrakci. Jakmile totiž ve virtuální Bonusway kasičce nastřádáte alespoň 250 korun, můžete si je nechat převést na svůj bankovní účet a využít je.

Ušetřit můžete na letence i ubytování

Portál Bonusway.cz má férové dohody s více než 500 e-shopy a společnostmi, k nimž patří i srovnávače cen ubytování, poskytovatelé letenek, půjčovna aut nebo cestovní kancelář. Zamilovali jste si například portál Booking.com, díky němuž se snadno dostanete k nadstandardnímu ubytování za standardní cenu? Nebo s ním ještě nemáte zkušenost? Pak je nejvyšší čas se s ním seznámit. Když na něj vstoupíte z Bonusway a zaplatíte ubytování, na vašem virtuálním účtu přistane až 4,5 % z ceny. Další variantou je portál hotels.com nebo hotelscombined.cz.

I letenky se dají sehnat takovou cestou, která vám vrátí nějaké peníze zpět – procenta nebo fixní částku. Jde o portály Airtickets.com a Tripsta.cz. A to není z dopravy všechno. Když už někam doletíte, pravděpodobně si budete chtít půjčit auto. O to se zase postará Rentalcars.com – bonus dostanete i při půjčení automobilu.

Na portálu Bonusway.cz získáte peníze zpět i za půjčení auta.

Také si můžete nechat vrátit část útraty za zájezd od cestovní kanceláře FiroTour!

Nejen na dovolenou, ale i na víkend

Peníze zpět můžete získat i při objednání tolik populárního víkendového pobytu. Hodně oblíbenou variantou jsou třeba wellness pobyty skvělé pro dámské jízdy nebo pro páry a jejich romantickou relaxaci. Při objednání pobytu přes Bonusway a následně přes slever.cz, slevoteka.cz nebo cestovaniseslevou.cz se k vám zase část vaší útraty vrátí.

Náš tip: Víkendové i delší pobyty jsou nyní in a mohou být perfektním dárkem, třeba k Vánocům. Líbilo by se vám potěšit někoho a ještě získat nějaké peníze zpět? Pak neváhejte a vyberte si!

Jak to funguje?

Zaregistrujte se na portálu Bonusway.cz a následně přejděte do vybraného obchodu. Peníze se vám po nákupu automaticky přičtou na váš virtuální účet Bonusway a po načtení alespoň 250 korun si můžete ušetřenou částku převést na svůj bankovní účet. A pozor! Díky Cestovinkám můžete získat 75 Kč za první nákup – stačí se přihlásit přes tento speciální odkaz

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
admin

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Inkasujte peníze zpět za své cestování. Každá koruna se počítá