Přejít k hlavnímu obsahu

Nejotravnější spolucestující: Kdo nás v dopravních prostředcích nejvíc vytáčí

Kope vám zezadu do sedačky, při tom hlasitě telefonuje a rozhodně nepoužívá doedorant. Takového „sympaťáka“ už na cestách potkal každý. Kdo další nám může otrávit cestu letadlem, vlakem nebo autobusem? A kdo je objímač opěradel?

Čím lidé v dopravních prostředcích vytáčejí ostatní? Podle průzkumu CNN tímhle:

Kopou do sedadla

A nemusí jít jen o kopání. U některých typů sedaček stačí, aby si zapřeli věci o sedadlo tak, že na zádech cítíte hrot trekových hůlek nebo špičku okurky, která je sice pěkně tvrdá, ale byla v akci.

Nechávají děti svobodně se vyjadřovat. A otravovat

Křičící děti pobíhající v uličce dovedou otrávit. Křičící pobíhající děti, které do vás sem tam šťouchnou, otráví ještě víc. Celý vlak včetně průvodčích z nich šílí, jen flegmatičtí rodiče jsou v klidu.

Páchnou

V létě se to stane jednoduše – přesedáte mezi třemi dopravními prostředky, dva z nich dobíháte na poslední chvíli a takový běh ve třiceti stupních zanechá v podpaží své stopy. Když se takových lidí sejde víc, je to síla. O nočních tramvajích se spícími bezdomovci se ani nezmiňujeme.

Mají hlučné uši

Lépe vyjádřeno mají sluchátka s hudbou puštěnou tak hlasitě, že se line do půlky autobusu. Vyšší stupeň této bezohlednosti představují ti, kteří hudbu pouštějí rovnou z reproduktoru.

Mají hlasité obtěžující vyzvánění

A samozřejmě nemohou najít telefon, takže vyhrává pěkně dlouho. Jako na potvoru to je přesně ta písnička, kterou nesnášíte.

Tímto jsme vyčerpali problémy, které podle ankety CNN obtěžují více než 50 % pasažérů hromadné dopravy. Další potížisté zůstali jen těsně pod touto hranicí.

Probírají intimnosti s kamarádkou. Hlasitě

Někdy osobně, většinou přes telefon. Celý týden potom nemůžete dostat z hlavy, že Petr strašně žárlí, Aleš je hrozný surovec a Pavel od posledního rande nezavolal. Kterého si proboha vybrat?

Batůžkáři

Velké zavazadlo zabírá hodně místa a obtížně se s ním manipuluje, ovšem většina lidí má snahu s ním nikoho příliš neomezovat. Najde se však dost takových, kdo s krosnou na zádech pochodují uličkou a boří kolemstojící.

Objímači opěradel

Ano, v Americe je to osmý nejnenáviděnější spolucestující. Vždycky okupuje obě opěradla po celé šířce, i v místech, které patří vám. Na upozornění „ale já mám taky ruce“ řekne „to vidím“ a hoví si dál.

 
 

Místo

0°, 0°
Rubrika:

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nejotravnější spolucestující: Kdo nás v dopravních prostředcích nejvíc vytáčí