Přejít k hlavnímu obsahu

Praha zůstane navždy velkým lákadlem pro turisty

Matička měst – stověžatá, krásná, historická, rušná i poklidná. Taková je Praha, která neomrzí, ani když ji navštívíte stokrát za život. Někdo sem přijíždí obdivovat turistické atrakce, jiní vyráží za výhodnými nákupy a ostatní musí myslet na skvělou prezentaci svých firem během obchodní schůzky v hlavním městě.

Ubytujte se v lákavých lokalitách

Stane se Praha přechodným bydlištěm na několik dní? Jistě nic nezkazíte, když se poohlédnete po ubytování, které splní vaše požadavky. Jak se říká, štěstí přeje připraveným. Stačí několik minut strávených online a budete vědět, že máte vybráno to nejlepší. Navíc vám neuniknou ani speciální nabídky s výhodnými cenami. Na Malé Straně můžete vyzkoušet Ibis hotel v Praze s umístěním v samotném centru města. Stačí chvilka chůze a ocitnete se u Karlova mostu, na Pražském hradu, Staroměstském náměstí nebo u jiných vyhledávaných památek. Nezklamou ani obsáhlé nakupovací možnosti. Komfort zaručí klimatizované pokoje s odhlučněnými okny, kde samozřejmě počítejte s bezplatným Wi-Fi připojením, rádiem a televizí. K setkáním soukromého a firemního druhu slouží tři konferenční místnosti o kapacitě až devadesáti osob.

Novotel Praha Wenceslas Square zastupuje čtyřhvězdičkové hotely s moderním vybavením a plně nekuřáckými prostory. Nově zrekonstruovaný hotel v historické části potěší všechny, kdo se chtějí rychle dostat do Národního muzea nebo na Václavské náměstí. K odpočinku po náročném dni využijete nejen saunu, ale také krytý bazén a posilovnu. Jistě oceníte i výběr z pestré nabídky jídel české i mezinárodní kuchyně.

Accorhotels mají s ubytováním zájemců dlouholeté zkušenosti. Chcete učinit rezervaci? Využijte online pohodlí. Stačí jednoduchá registrace, přihlášení a nemusíte se nijak omezovat se spravováním vašich objednávek na pokoje různého stylu.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Praha zůstane navždy velkým lákadlem pro turisty