Přejít k hlavnímu obsahu

Toužíte po opravdu výjimečné svatbě? Zkuste se vzít v zahraničí!

Plánujete svůj velký den a nedokážete se rozhodnout, kde by obřad měl proběhnout? Přemýšlíte, kde svatbu uspořádat? Na radnici? V kostele? Na dvorku rodného domu? V panensky čisté české přírodě? A napadlo vás nechat se oddat v zahraničí?

Spojit svatbu rovnou i se svatební cestou? Dovedete si představit tu romantiku, až vám na bílých písčitých plážích Mauritiu, Fidži či Malediv váš vyvolený navlékne na prsteníček nádherný prsten s diamanty? Až si při západu slunce řeknete své “Ano” a oslavíte se svými nejbližšími začátek nového života?

Na společnou cestu

Do manželství můžete vstoupit v dalekých exotických destinacích, jako je Tahiti nebo Bora Bora, na místech s bohatou historií, kterou se může pochlubit Mexiko, Itálie, Španělsko či řecké ostrovy, v zemích a městech plných zábavy a kypících životem – třeba v Thajsku nebo Las Vegas. Vydat se na společnou cestu životem máte možnost i u norského fjordu nebo na břehu ledově krásných finských jezer. Záleží pouze na vás, kde zatoužíte vyznat si věčnou lásku a vyměnit snubní prstýnky.

S agenturou nebo na vlastní pěst?

Ať už se rozhodnete se brát tam, kde jste se poznali, kde jste trávili první společnou dovolenou, kde jste se zasnoubili, nebo vyrazíte spolu poznat úplně nová místa, čeká vás spousta zařizování. Můžete se do toho pustit po vlastní ose, nebo požádat o pomoc specializovanou cestovku. A věřte, že abyste zaplatili služby profesionála, nebude muset prodat žádný z rodinných diamantových šperků. Agentura se přizpůsobí vašim finančním možnostem a spolu vyberete a zařídíte svatbu snů, na kterou budete rádi vzpomínat po celá léta společného života.

 
 

Místo

0°, 0°
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Toužíte po opravdu výjimečné svatbě? Zkuste se vzít v zahraničí!