Přejít k hlavnímu obsahu

Užijte si dovolenou a získejte procenta z útraty zpět. Je to snadné

Lidé milují cestování, ale často si ho odepírají, většinou z finančních důvodů. Nemáme pro vás sice nápad, jak za dva dny vydělat balík na cestu kolem světa, ale víme, jak můžete ušetřit nějaké ty peníze, respektive získat je zpět ze své útraty. Podívejte se! 

Podzim je tu a spousta z nás přemýšlí, kam by se aspoň na několik dní vydala v zimě za teplem – před Vánocemi, aby se navíc vyhnula adventnímu shonu, nebo po Vánocích, aby se dala duševně i fyzicky do pořádku po hektické vánoční době. Právě proto pro vás máme dobrou zprávu, po jejíž přečtení se vám bude dovolená plánovat ještě o něco radostněji. Víme, jak získat nějaké to procento z částky, která padne na cestování, zpět. A je to jednoduché.

Zařiďte si dovolenou s Bonusway

Jestli nechcete strávit volno s cestovkou, budete si muset nejprve zabookovat letenku – jde to třeba přes kiwi.com nebo ebookers.com. Obě služby jsou perfektní, snadno s nimi najdete vyhovující let v datum a čas, který se vám bude hodit. Na prvním zmíněném můžete při chytrém postupu získat až 1,5 % z nákupu zpět, ve druhém to bude až 2,75 %. Že je to dost málo? Jen se nebojte, korunky se nastřádají a vy si pak s klidným svědomím dáte luxusní večeři navíc. Jen to zkuste.

Cestování může být zase o něco levnější - zkuste to s Bonusway.

Jak na to? Jednoduše. Stačí přejít na portál Bonusway.cz, zaregistrovat se a vybrat si e-shop, který potřebujete – dalším kliknutím si můžete jednoduše vybrat letenku, zabookovat ubytování, v případě Flixbusu, který s Bonusway také spolupracuje, získat peníze zpět z nákupu lístku na dálkový autobus… A možností je mnohem víc!

Při přechodu z Bonusway na e-shop dle vašeho výběru se automaticky načte bonus a při zakoupení čehokoli se vám pak na Bonusway účet přičtou slíbená procenta. Aby toho nebylo málo, když na Bonusway vstoupíte z Cestovinek tudy, získáte po registraci 75 Kč za první nákup. Paráda, ne?

I kdybyste chtěli cestovat s cestovní kanceláří a vybrali si Firo Tour, zase získáte něco zpět – konkrétně až 1,5 %. A budete mít kompletní zájezd, aniž byste se museli o cokoli starat.

Na čem všem můžete ušetřit?

Když začnete chytře plánovat dovolenou s portálem Bonusway a jeho partnery, ušetřit můžete nejen na letenkách, ale také na ubytování přes booking.com, hotels.com nebo hotelscombined.com. Levněji si také půjčíte auto přes rentalcars.com a levněji se svezete autobusem nebo vlakem díky Flixbusu a GoEuro. Představte si, že se s Flixbusem můžete svézt za 499 Kč do Vídně a zpět za to dostanete až 18 korun. Věřte, že takhle to zní jako málo, ale ve finále… Uvidíte sami a budete mile překvapeni.

Na Bonusway si můžete vybrat z více než 500 obchodů - třeba i z oblasti cestování.
Zdroj: redakce

Jak získat peníze zpět?

Práce s Bonusway je jednoduchá a zvládne ji každý. Po registraci se automaticky vytvoří Bonusway konto, na které budete sbírat peníze. Jakmile budete mít na kontě alespoň 250 korun, můžete si je nechat převést na svůj bankovní účet. V době, kdy vám nikdo nedá nic zadarmo, to bude docela příjemné, ne?

A co takhle fajn víkend?

Neplánujete dovolenou, ale odpočinout byste si chtěli? Pokud se vám líbí víkendové pobyty, určitě se po nějakém porozhlédněte na Slevotéce, ale nezapomeňte na ni vstoupit přes Bonusway, odkud na ni budete přesměrováni. Vrátí se vám až 4 % z útraty, takže si s klidným srdcem budete moct dopřát třeba nějaký ten drink navíc. V nabídce jsou víkendové a několikadenní pobyty v Česku i v zahraničí, a to hned v několika kategoriích – vybrat si můžete z pobytů pro seniory, pro rodiny s dětmi, se psem, na kolech, relaxační, s prohlídkou památek, s kulturním programem… Prostě podle sebe.

Nebojte se cestovat. S Bonusway získáte procenta zpět ze své útraty a ještě si přijdete na nádherné zážitky!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
Petra Malá

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Užijte si dovolenou a získejte procenta z útraty zpět. Je to snadné