Přejít k hlavnímu obsahu

10 nejlepších evropských swingers hotelů pro rok 2018

Podle jistého Lawrence J. Ryana, Ph.D. z univerzity v Cincinnati v Ohiu jsou manželské páry oddávající se netradiční zálibě v podobě swingers akcí mnohem spokojenější než ty, které se téhle zábavě vyhýbají.

Nám osobně je celkem fuk, jestli mezi swingující páry patříte anebo ne. Pokud byste si přeci jen chtěli užít pár dnů anebo týdnů v ráji a obklopení dalších „swingerů“, máme pro vás řebříček nejoblíbenějších evropských hotelů, kde je tohle dovádění nikoli povoleno, ale dokonce doporučeno.

La Mirage Swingers Complex: Swingers party na ostrovech věčného jara

Kde ho najdete: Maspalomas, Gran Canaria, Španělsko

O hotelu: La Mirage Swingers Complex na klidném místě nedaleko známé pláže Maspalomas a Playa del Inglés. Ubytovat se můžete v některém z 38 bungalovů s vlastní terasou. Kromě netradičních swingers party si tady můžete odpočinout ve vířivce, kosmetickém salonu nebo venkovním bazénu.

Proč tolik swingers hotelů vyrostlo zrovna ve Španělsku, to netušíme.

Spice Lifestyle Resort: Dovolená pro naturisty jako stvořená

Kde ho najdete: Lanzarote, Španělsko

O hotelu: Resort najdete v klidné části letoviska Lanzarote u západního pobřeží Afriky. Vysoký počet slunečních dnů a minimum srážek dělají z Lanzarote ideální místo pro celoroční dovolenou. Resort nabízí nejen netradiční swingers party, ale také získal ocenění za koncept pro naturistickou dovolenou. 

Užijte si netradiční dovolenou v některé ze španělských swingers hotelů.

Hotel Oz´inn: Zábava na střeše

Kde ho najdete: Cap d' Agde, Francie

O hotelu: Hotel byl v lokalitě Cap d' Agde postaven v roce 2011 a byl tak prvním hotelem tohoto druhu. Raritou tohoto hotelu jej skutečnost, že drtivá většina swingers akcí je pořádána na střeše hotelu, což samo o sobě zavání pořádným adrenalinem. Součástí střešní terasy jsou i postele a bar.

Swingers hotely nevyrůstají jen ve Španělsku, ale také ve Francii.

Hotel Swinger "El Sortijo": Obří swingers kemp

Kde ho najdete: Sevilla, Andalusie, Španělsko

O hotelu: Tenhle komplex není hotelem v pravém slova smyslu, jde ale o místo, které je swingery hojně využíváno, protože tady najdou nejrůznější možnosti ubytování. Nejde jen o klasické pokoje, ale také o swingers kempy. Součástí hotelu je i bazén, obří swinger herna " Sala Luxuria ", lázně a diskotéka. Hotel najdete nedaleko měst Sevilla, Cádiz, Jerez, nebo El Puerto de Santa María a asi 20 minut od krásné pláže na Costa de la Luz.

Kromě pokojů se tady můžete ubytovat také ve speciálních kempech.

Hotel Riu Palmeras: Pro ty nejnáročnější

Kde ho najdete: Maspalomas, Gran Canaria, Španělsko

O hotelu: Další swingers hotel v oblíbené destinaci Maspalomas na Kanárských ostrovech je připraven splnit sny i těm nejnáročnějším klientům. Luxusní hotelový komplex, který vás hned na první pohled překvapí svým megalomanským vzhledem. Hotel nabízí bazény, solárium, restauraci s vyhlášenými pokrmy, dvě golfová hřiště nebo hřiště pro squash, minigolf či tenis.

I řetězec Riu nabízí aktivní dovolenou pro swinger páry a nudisty.

Venus Resort - Swingers Only: Tady se plavky nenosí

Kde ho najdete: Maspalomas, Gran Canaria, Španělsko

O hotelu: Hotel najdete asi 18 minut chůze od vyhlášené španělské pláže. Kromě kvalitně vybavených bungalovů nabízí resort základny vodních sportů, venkovní bazén a několik barů. Okolí hotelu je oblíbené zejména mezi milovníy windsurfingu nebo jízd na koni. Vydat se můžete také k proslulému majáku, který je od komplexu vzdálený asi 3 kilometry.

Nenechte se zmást růžovou barvou. Tenhle hotel rozhodně není jenom pro ženy.

Villa Atraides: Naturisté na Smaragdovém ostrově

Kde ho najdete: Korfu, Řecko

O hotelu: Netradiční ubytování najdete i v Řecku, konkrétně tedy na ostrově Korfu, kterému se ne nadarmo přezdívá „Smaragdový ostrov“. Vila je určena heterosexuálním párům, které si chtějí užívat vzájemné blízkosti ve společnosti dalších ubytovaných hostů. Zároveň vyznávají naturismus a milují nádherné pláže, jimiž je ostrov proslulý. Zhruba deset minut jízdy vás dělí od vyhlášené nudistické pláže Mirtiotissa, která patří mezi nejkrásnější pláže Evropy pro svou blankytně modravou barvu a čistou vodu.

Korfu se může pochlubit několika vyhlášenými nudistickými plážemi.

The Toren: Vítá hosty už od roku 1968

Kde ho najdete: Amsterdam, The Netherlands

O hotelu: Tenhle netradiční hotel pro swingers páry byl otevřen už v roce 1968. Najdete ho ve čtvrti Oud-West města Amsterdam. Hotel je vybaven jacuzzi, několika bary, vyhlášenými restauracemi a luxusně zařízenými pokoji. Centrum Amsterodamu je od hotelu vzdáleno asi jeden kilometr.

Hotel The Toren je otevřen už od roku 1968.

Hotel Veraplaya Club: Přicházíme s nabídkou kvalitního naturismu

Kde ho najdete: Andalusie - Costa de Almería, Vera, Španělsko

O hotelu: Tenhle hotel překvapivě najdete také v katalozích českých cestovek. Ideální je zejména pro naturisty a nudisty, protože leží u vyhlášené nudistické pláže, jejíž délka činí úctyhodných 9,5 kilometru. Hotel spadá pod řetězec Playa, který je známý zejména pro své kvalitní služby a výborné možnosti stravování.

Vypadá to, že Španělsko je rájem nudistů, naturistů a vyznavačů swingers akcí.

The Paradise Hotel: Nic pro puritány

Kde ho najdete: hrabství Lancashire, Anglie

O hotelu: Ani hotel s příznačným jménem Paradise není místem pro puritány. Zařídili ho manželé Sue a Keith, kteří dokážou najednou ubytovat až šestnáct sexuchtivých párů. Za víkend plný erotických radovánek zaplatí každý pár asi 4 000 korun.

 
 

Místo

27° 45' 10.1484", -15° 35' 40.9092"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

10 nejlepších evropských swingers hotelů pro rok 2018