Přejít k hlavnímu obsahu

Na „Adama“ či swingers party. Posbíráte odvahu na netradiční dovolenou?

Nudné polehávání na pláži, usrkávání vychlazených drinků z povinnosti a na konci pobytu tradiční nákup suvenýrů. Že už vás tyhle dovolené nebaví? Co takhle vyrazit do exotické Antiguy, mexického Cancúnu anebo na Jamajku? Tady všude si sice můžete užít obyčejnou dovolenou se vším všudy, díky britské cestovce, specializující se výlučně na dospělé hosty se specifickými potřebami, zažijete dovolenou, na kterou jen tak nezapomenete.

Hédonistické prázdniny pro náročné

Exotické pláže ostrova Antigua, mexického Cancúnu anebo Jamajky doslova vybízejí ke sladkému lenošení. Třeba i bez oblečení.
Zdroj: Pixabay.com

Hédonismus (z řec. Hédoné – potěšení nebo slast) je výrazem pro filosofické učení o slasti jako hlavním motivu lidského jednání. A přesně v tomhle duchu se nesou dovolené kontroverzní britské cestovky pořádající zájezdy pro cestovatele, kteří jsou příznivci nudismu, swingers či všeobecně uvolněné sexuální atmosféry.

Že jste o takové dovolené dosud ještě neslyšeli a tudíž nevíte, co od ní tak úplně čekat? Přesně pro vás je připravena tzv. „Entry Level“ dovolená. Sami si můžete zvolit, zda se na pláž vypravíte oblečení, či v rouše Evině. Velmi podobná je situace také u jednotlivých jídel dne. Na rozdíl od jiných dovolených a luxusních restaurací, kde platí přísný dress code, tady máte možnost tzv. „undress code“, což se nepochybně projeví na váze vašich zavazadel.

Pro odvážnější je připraven balíček Party Time, který podporuje nespoutanou zábavu s minimem svršků. Ti nejnáročnější si jistě zamilují pobyt ve stylu „Wild At Heart“, zahrnující třeba pěnovou party s erotickým nábojem, na které vás v oblečení jednoduše nepustí. Pro milovníky nespoutané zábavy a swingers je připraven balíček „No Limits“, který asi není potřeba detailně představovat.

Z manželské poradny na dovolenou

Troufnete si na dovolenou v „rouše Evině“? Anebo dáte přednost spíše povalování „na Adama“?
Zdroj: Pixabay.com

Podle zástupců společnosti, která tyto netradiční zájezdy provozuje, se nápad v jejich hlavách zrodil před mnoha lety. Dosud však nebyl trh uzpůsoben tomu, aby na něj mohli novodobý produkt vypustit. Původně prý plánovali zájezdy pouze pro věkovou skupinu turistů od 18 do 30 let, později ale věkovou hranici posunuli až na úctyhodných 78 let.

Zkušenosti a ohlasy na uvolněné dovolené jsou ale podle všeho kladné. Spousta párů zralých na manželskou či partnerskou poradnu, objevila na dovolenou novou jiskru vášně a nespoutané erotiky. Dle vyjádření ředitele společnosti Johna Lombariho si spousta párů neuvědomuje, jak sexy jejich protějšky jsou, dokud je neuvidí opalovat se třeba nahoře bez. Svůj účel tedy zájezdy splnily. Co vy? Troufli byste si?

 
 

Místo

17° 37' 34.518", -61° 46' 20.982"
Rubrika:
Aktivity:

Poznání

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Na „Adama“ či swingers party. Posbíráte odvahu na netradiční dovolenou?