Přejít k hlavnímu obsahu

Diskrétní ubytování v Praze

Praha patří k ideálním městům, kam vyrazit za kulturou, historickými památkami, ale také za sportem na světové úrovni nebo za pracovními schůzkami. Najděte si pro ubytování hotel, kam se vždy rádi vrátíte.

Elegantní interiéry pro pohodlný pobyt

Časté přespávání mimo domov patří doslova k nutnostem některých pracovních pozic. Nikdo se však nechce v cizí posteli trápit, proto vyhledává lokality, kde mu nabídnou vše v dostatečné kvalitě. Nadčasovou pohostinnost nabízí také hotel Royal Prague, kde získáte diskrétní ubytování a také velkorysé služby. Nezáleží na tom, jestli zrovna absolvujete soukromou nebo pracovní cestu, v hotelu rádi přivítají každého. Styl boutique hotelu nabízí originální design, architekturu, elegantní interiéry a moderní vybavení vyhovující i náročné klientele. Zdejší pobyt vás potěší, ale zároveň uspokojí i osoby zaměřené na byznys. Uvelebit se můžete v některém ze 196ti apartmánů a pokojů se zaměřením na komfortní vybavení.

Hotelová rozmazlenost

Pobyty v hotelu mají mnoho výhod. Například se nemusíte starat o úklid ani o jiné služby patřící k životu. Hotel v Karlíně vyhovuje svým umístěním v centru města, takže nemáte dalekou cestu za památkami, ani na služební schůzky se svými obchodními partnery. Blízko najdete například Pražský hrad, Staroměstské náměstí a jiné historické objekty. Od pokojů očekávejte vybavení luxusní koupelnou s kosmetikou, odhlučněná okna, trezory, minibar, klimatizaci, kvalitní matrace a zdarma vysokorychlostní internet. V případě potřeby lze využít také bezbariérové pokoje opatřené signalizačním systémem v koupelně. Nechybí ani bezbariérová sprcha. Přímo královského relaxu si dopřejete díky SPA službám. Posezení s přáteli nebo kolegy klidně absolvujte ve zdejším lobby baru, kde si pochutnáte na dobrých vínech i na několika druzích kávy.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Diskrétní ubytování v Praze