Přejít k hlavnímu obsahu

Doon‘t Panic – aplikace, která by neměla chybět žádnému cestovateli

Pokud rádi cestujete a poznáváte nejrůznější kouty světa, možná vás trochu omezuje pocit, že nesmíte nic ztratit – doklady, peněženku nebo třeba skvělou bundu, která vás chrání napříč nevypočitatelnými náladami počasí. U nás byste si byli v případě ztráty asi trochu jistější, ale co dělat, když přijdete o něco cenného na druhé straně planety?

Řešení je mnohem jednodušší, než byste předpokládali. A jestli jste si už někdy položili otázku, proč ještě neexistuje aplikace, která by vám s hledáním ztracených věcí pomohla, tak vězte, že existuje. Jen jste o ní nevěděli.

Nepanikařte a spolehněte se na ochotu lidí

Lidé po celém světě dnes hojně stahují aplikaci, do níž zadají údaje o ztrátě, aplikace sama načte místo a okruh, v němž se věc nacházela v době, kdy jste ji pravděpodobně ztratili, a jiní uživatelé aplikace vám mohou snadno a rychle pomoci. Ten, kdo vaši peněženku nebo bundu najde, zadá popis a údaje do seznamu nálezů – seznam se pak zobrazí jen těm, kteří v daném intervalu zadali v konkrétní lokalitě ztrátu. Tak funguje aplikace Doon‘t Panic.

Načtení vaší polohy aplikací, které probíhá automaticky, je považováno za jednu z největších výhod. Jste-li totiž v cizím městě, které čítá i několik miliónů obyvatel, dost možná se ihned nezorientujete a nezjistíte, kde konkrétně se nacházíte. Zvlášť když se dostaví stres z toho, že jste přišli o něco, co nutně potřebujete k dalšímu cestování nebo minimálně k návratu domů, kde se všechno řeší mnohem snáz.

Pozor! Aby pozitiv nebylo málo, aplikaci je možné stáhnout zdarma pro Apple i Android!

Ztratit věci ve dvacetimilionové pekingské aglomeraci? Hledat je v kupce sena by proti tomu byla pohoda.

Další funkce aplikace: oceníte zejména vykřičník

Pomocí aplikace se dá hledat i ztracený parťák, zvíře nebo cokoli jiného. Doon‘t Panic má ale ještě jiné funkce, které jí přidávají na hodnotě. Jde o funkci srdíčka – díky ní můžete najít člověka, kterého jste zahlédli na ulici, byl vám sympatický, ale nebyl čas ho oslovit. Ideální způsob, jak navázat přátelství kdekoli ve světě.

Druhou z těchto funkcí je funkce vykřičníku, jehož prostřednictvím můžete ostatní uživatele aplikace varovat před hrozbou, nebezpečím – před povodněmi, zemětřesením, demonstrací, výtržnostmi, před dokonaným teroristickým útokem… Zkrátka před jakoukoli nepříjemností. Sami také můžete být varováni, což je opravdu k nezaplacení, zvlášť v cizí zemi, kde si nejste tak úplně jistí vším, co se kolem vás děje.

Cestujte bez obav – s klidem a chladnou hlavou

Aplikace s příznačným názvem Doon‘t Panic pomáhá již dnes nacházet ztracené věci, blízké osoby i zvířata po celém světě. Připojte se k současným uživatelům a rozšiřte tak síť pomocníků. Jednou se vám to jistě vyplatí!

 
 

Místo

40° 24' 16.0452", 116° 21' 37.2096"
Rubrika:
Aktivity:

Poznání

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Doon‘t Panic – aplikace, která by neměla chybět žádnému cestovateli