Přejít k hlavnímu obsahu

Explorio.cz: Vyberte si pohodlně zajímavý pobyt s dětmi

Dovolená s dětmi bývá kouzelná. Možná namítnete, že caparti sice zlobí, ale i přesto mají neočekávaná nápady a vtipné hlášky. Je pouze na nás dospělých, jak pobyt dokážeme zorganizovat. Právě objednání ubytování a řešení aktivit zabere největší porci času. Popravdě, mnohým lidem tyto činnosti nějak výrazně nevadí, nicméně přesto jde o docela velkou ztrátu času. Všechno si přitom lze poměrně jednoduše ulehčit. Ne, není nutné nakupovat drahé zahraniční zájezdy u cestovních kanceláří. Stačí se pouze podívat na portál Explorio.cz. V čem je tak zajímavý a jaké jsou jeho přednosti? To vám prozradíme právě v tomto článku.   

K dispozici je více než 1000 aktivit

Jen velmi složitě se hledá ubytování v místě, kde by bylo k dispozici dětské hřiště bazén, případně spousta jiných atrakcí. Na Explorio.cz si můžete být jistí, že najdete lokality, kde bude přesně to, co vám vyhovuje. Potřebujete například vyrazit na trek a hledáte horskou chatu, případně penzion, který se stane ideálním výchozím bodem? Na zmiňovaném portálu jej najdete bez větších problémů na základě rozkliknutí konkrétní kategorie. Stejně tak není problém hledat dané ubytování podle aktivit pro děti v jeho blízkosti. Dětská hřiště, dinoparky, dětské parky, ZOO. To všechno můžete v rámci jednoho pobytu bez problémů navštívit.    
Skvělé služby i ubytování

Tak tím si můžete být jistí. Nabídka na Explorio.cz je neustále inovována a aktualizována. Vybrat si tak lze z mnoha různých zajímavých aktivit, jež se budou vyznačovat vysokou kvalitou ubytování i nabízených služeb. Zapomeňte na vybydlené hotely a pensiony. Zástupci tohoto portálu jezdí po daných smluvních lokalitách a dbají na to, aby domluvili jednak co nejvýhodnější ceny a jednak také zajistili vysoký standard ubytování.

Vyberete si za pár minut

Ať už jsou vaše požadavky prakticky jakékoli, neměli byste mít problém vybrat si ubytování, které vás bude bavit, během několika minut. Najít si přitom budete moci zážitky s dětmi podle svých představ. Sortovat je možné konkrétní výlety podle lokality, kde budou probíhat, a samozřejmě také dle dalších kritérií. Důležitý je například typ ubytovací kapacity. Někdo by rád to hotelu, jiný preferuje penzion, případně spaní v kempu pod stany. Volit můžete také pobyty s domácími mazlíčky. Ne všude jsou zvířata vítána s otevřenou náručí.    
Inspirujte se a objednávejte třeba i hromadné pobyty

Stále váháte a netušíte, jako lokalitu a typ pobytu zvolit? Pak se inspirujte třeba na dvou velkých facebookových skupinách Cestujeme s dětmi a Hory s dětmi majících přes 120 000 fanoušků. Jinak lze přes Explorio.cz bez problémů řešit třeba i takové hromadné pobyty, kdy si můžete rezervovat pro více rodin kompletně celou chatu nebo penzion.

 

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Explorio.cz: Vyberte si pohodlně zajímavý pobyt s dětmi