Přejít k hlavnímu obsahu

Jak posílat balíky do zahraničí rychle a jednoduše

Žijí vaši přátelé nebo členové rodiny v zahraničí? Posíláte jim často balíky nebo jinou poštu? Potřebujete pro svůj byznys jednoduše přepravovat malé či velké zásilky do jiné země? Máme pro vás řešení, jak si celý proces usnadnit.

Ať jste soukromá osoba, podnikatel anebo firma, posílání či přijímaní balíků a listovních zásilek ze zahraničí nebylo nikdy jednodušší. Samozřejmě můžete využít klasického způsobu a dojít s balíkem na poštu, ale ruku na srdce, koho baví čekání ve frontách a další libůstky, které nám tato zkostnatělá instituce často připraví?

Zasílejte balíky do zahraničí levně a jednoduše

Se službou Balík do zahraničí si můžete být jisti, že vaše zásilka bude expresně a bezpečně doručena adresátovi. Navíc si vše objednáte z pohodlí domova či kanceláře, kurýr u vás balík vyzvedne a vy nemusíte ztrácet čas. Smyslem tohoto projektu je poskytnout spolehlivý, pohodlný a levný způsob posílání zásilek a balíků z a do zahraničí.

Po Evropě 3-5 dnů, po světě max. týden!

Standardní přeprava zásilek po Evropě trvá maximálně 3-5 dnů, do ostatních zemí světa nezabere více než 4-7 dnů. Expresní zásilky jsou doručovány dokonce do 24 hodin. Tuto službu využijete také tehdy, potřebujete-li přepravit objemnou či těžkou zásilku až do 4 tun! S takovým nákladem už se opravdu málokomu chce někam tahat.

Proces objednávky přepravy

Celý proces objednávky přepravy je velice jednoduchý. Vyplníte on-line formulář, zaplatíte poštovné, kurýr u vás zásilku vyzvedne (případně ji osobně podáte) a je to.  Standardně je zásilka pojištěna do 2500 Kč, velice cennou zásilku si ale můžete pojistit až do výše 1 milionu Kč.

V dnešní moderní době už máme digitální aplikace opravdu na všechno. Tak proč si neusnadnit i tak základní věc, jako je posílání pošty a balíků!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Jak posílat balíky do zahraničí rychle a jednoduše