Přejít k hlavnímu obsahu

Kde si v Praze vybrat sedací soupravy

Někde vám dají k masu kečup, někde jogurtový dip, onde rádi smlouvají, jinde mluvení při nákupu nesnášejí. Jiný kraj, jiný mrav. Při cestování po různých evropských státech jste si možná všimli také toho, že v každé zemi má oblibu jiný typ nábytku, sedací soupravy a pohovky nevyjímaje. Je to dáno rozdílným historickým a kulturním vývojem jejich obyvatel, zvláště jsou patrné rozdíly v barvách a motivech potahových látek.

Češi jsou v tomhle hodně konzervativní, volí často jenobarevné látky nebo málo výrazné motivy v pastelových barvách. Na jihu Evropy zákazníci volí výraznější a nápadnější potahové látky. Výhodou dnešní doby je volný pohyb zboží po Evropě, a tím pádem i obrovská nabídka potahových materiálů nabízených v České republice, z které si vybere i náročný zákazník. Kvalitou se rozhodně dají české sedací soupravy srovnávat s těmi evropskými, protože tradice čalounické řemeslné výroby je u nás více než stoletá.

Nádherná, že?

Sedací soupravy Praha jsou kvalitní české sedací soupravy a pohovky vyráběné v ruční malosériové výrobě, kde je prioritou kvalita a nikoli kvantita. Zákazník, který příjde do obchodu v Praze, si vyzkouší sezení v různých typech sedacích souprav a pohovek. V nabídce mají vysoké i nízké sedací soupravy a pohovky, moderní i tradiční klasické sedačky. Při výběru vhodné sedací soupravy je důležité dbát nejen na vzhled sedačky (zda se hodí do vašeho interiéru), ale je také třeba si vyzkoušet sezení. V každém typu se totiž sedí jinak vlivem jiného tvarování sedáků a opěrných zad konkrétního modelu. Důležitým rozhodnutím je volba sestavy, která bude nejvhodnější do dispozic vašeho obývacího pokoje (jestli to má být rohová sedací souprava, anebo solitérní jednotlivé kusy jako trojpohovka, dvojpohovka, křesla a taburety). Výhodu této společnosti představujeje fakt, že vyrobí různé sestavy dle vaší potřeby na míru. Například rohovou sedací soupravu na míru jakou potřebujete s libovolným počtem křesel a taburetů. Nebo můžete mít rozkládací pohovku s různým počtem křesel tak, aby to vyhovovalo velikosti vašeho pokoje a počtu členů rodiny. Samozřejmostí nabídky jsou rozkládací sedací soupravy na míru, rozkládací pohovky, kožené sedací soupravy na míru, válendy a postele na míru.

Dá se na ní pohodlně spát. Stačí rozložit.

Firma Sedací soupravy Praha má praxi ve výrobě sedacího nábytku již přes 20 let, a proto vám může dle našich zkušeností poradit, která sedací souprava bude pro vaší rodinu  nejvhodnější. Pracovníci z praxe dobře ví, že někdy první dojem klame, zákazníkovi se na první pohled líbí nějaká sedací souprava, která ovšem při podrobnějším uvážení není vhodná z konstrukčního hlediska pro vaši tělesnou konstituci a váhu. Vzhledem ke skutečnosti, že kvalitní české sedací soupravy stojí relativně dost peněz (v řádech desetitisíců), tak by měl každý zákazník věnovat pozornost výběru té správné zkušené firmy zabývající se výrobou sedacích souprav, takové které nejde jenom o zisk ale o spokojenost zákazníka. Kompletní nabídku českých sedacích souprav si můžete prohlédnout na webu www.sedacipohovky.cz.

 
 

Místo

0°, 0°
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Kde si v Praze vybrat sedací soupravy