Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší kempy v ČR se psem. Tady vám s mazlíkem bude dobře

Češi se přidávají k obecnému trendu a místo dětí si často pořizují psy. Pak není divu, že je berou i na dovolené, a hledají proto zázemí, které pro ně bude nejlepší. Máme pro vás tipy na kempy, kde si stanování užijete a budete na něj rádi vzpomínat, ať už máte jezevčíka, nebo dogu.

Kdo jednou cestuje se psem, už na to nedá dopustit. Jde sice o nějakou tu starost navíc, mazlík se ale člověku mnohonásobně odvděčí a zážitky báječně umocní. Pokud se letos nechystáte do zahraničí, nebo chcete zahraničí nakombinovat s Českem, v těchto kempech budete pravděpodobně navýsost spokojení.

V Krkonoších vyhrávají Dolce

Obecně o kempu: Hned na okraji Trutnova směrem na Jičín najdete autokemp Dolce. Nachází se přímo u známého přírodního koupaliště, které mají rádi nejen místní. Do autokempu můžete v pohodě vyrazit s pejskem. Budete si užívat krásného okolí, do hor to budete mít zhruba 25 kilometrů a po náročném teplém dni budete mít sebe i psího miláčka kde vykoupat.

Kde ho najdete: Rekreační areál Dolce, Oblanov 37, Trutnov

Ubytování: stany, vybavené stany, karavan, chatky, zděné domky

Vybavení: atrakce pro děti, nedaleko přírodní koupaliště, restaurace, kiosky, sportovní areál, ohniště, venkovní posezení s grilem, recepce, sociální zařízení, prádelna, prodejna základních potravin a hygienických potřeb

Ceny: od 55 Kč

Web: http://www.kemp-dolce.cz/

kemp Dolce
Zdroj:
http://www.kemp-dolce.cz/

Do Ameriky k Františkovým Lázním

Obecně o kempu: Lesopark, rybník a Autocamp Amerika, to k sobě neodmyslitelně patří. Františkovy Lázně a jejich okolí můžete prozkoumávat právě odsud. Pejsky tu mají hodně rádi a pochopitelně i celé rodiny. Jen se musíte spokojit s tím, že tu psů může být víc než dost – kemp je svým skvělým přístupem ke zvířatům totiž poměrně vyhlášený.

Kde ho najdete: Jezerní 29/8, Slatina, Františkovy Lázně

Ubytování: stany, chatky, karavany

Vybavení: nedaleko lesopark a rybník, půjčovna koloběžek, kol a loděk, sociální zařízení, wifi, kuchyňka, parkování před areálem nebo přímo v areálu, tenisový kurt, ohniště, elektrické přípojky

Ceny: od 120 Kč

Web: http://www.camping-amerika.eu/

kemp Amerika
Zdroj:
http://www.camping-amerika.eu/

Pálava – kdo by nejel na Moravu?

Obecně o kempu: ATC Pálava v Nových Mlýnech se nachází asi 800 metrů od vodní nádrže a je vhodný pro rodiny i se zvířaty, oblíbily si ho i školy, stejně tak ho mají rádi milovníci pěší a cykloturistiky.

Kde ho najdete: Nové Mlýny 69, Mikulov

Ubytování: stan, chatka, ubytovna, karavan, obytné auto

Vybavení: restaurace (možnost polopenze), vnitřní i venkovní posezení, dětský koutek, sportovní hřiště, taneční parket, úschovna kol, sociální zařízení

Ceny: od 60 Kč

Web: http://www.novemlyny.cz/

ATC Pálava
Zdroj:
http://www.novemlyny.cz/

Když na jih Čech, tak do Žíchovce

Obecně o kempu: Autokemp Žíchovec podporuje adopci psů z Bosny – to už o něčem svědčí! Konají se tu srazy majitelů zachráněných/adoptovaných pejsků, ale dovolenou si tu můžete užít i vy, ať už máte mazlíčka odkudkoli.

Kde ho najdete: Autokemp Žíchovec, Strunkovice nad Blanicí

Ubytování: stany, chatky, karavany, obytná auta

Vybavení: sociální zařízení, restaurace, minigolf, přírodní bazén, hřiště na volejbal, půjčovna sportovních potřeb, dětské hřiště

Ceny: od 60 Kč

Web: http://www.autocamp-zichovec.cz/wp/

kemp Žíchovec
Zdroj:
http://www.autocamp-zichovec.cz/wp/

Hurá na Slapy, psi můžou kamkoli

Obecně o kempu: Kemp se nachází na pravém břehu slapské přehrady. Konají se zde nejrůznější školní a klubové akce, dokonce i srazy se psy. Krásné prostředí je tady samozřejmostí.

Kde ho najdete: Nová Živohošť 98, Neveklov

Ubytování: chatky, zděné chatky, karavany

Vybavení: ohniště, dětské hřiště, sociální zařízení, wifi, diskotéka, koupaliště s tobogánem, hřiště na volejbal, tenis, nohejbal, stolní tenis

Ceny: od 250 Kč

Web: http://www.zivohost.cz/

kemp Živohošť
Zdroj:
http://www.zivohost.cz/

Český ráj je ráj a se psem dvojnásob

Obecně o kempu: Kemp se nachází v srdci Českého ráje a může být skvělým zázemím pro vás i vašeho pejska, když budete chtít poznávat okolní krásy. V rybníku Bažantník ale bohužel platí zákaz koupání psů – zákaz se týká části určené k rekreaci, v odlehlejších místech ho můžete do vody pustit.

Kde ho najdete: Karlovice-Sedmihorky 72, Turnov

Ubytování: stan, stan s podsadou, vybavený stan, tee pee, chata, chatka, mobile home

Vybavení: sociální zařízení, kuchyňka, jídelna, kiosky, restaurace, klubovny, wifi, rybník,

Ceny: od 50 Kč

Web: https://www.campsedmihorky.cz/

kemp Sedmihorky
Zdroj:
https://www.campsedmihorky.cz/
 
 
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Petra Malá

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nejlepší kempy v ČR se psem. Tady vám s mazlíkem bude dobře