Přejít k hlavnímu obsahu

Konferenční prostory s moderním zázemím

Nároky na vzdělávání se stále zvyšují. Pokud má firma dobře fungovat a obstát v boji s konkurencí, neobejdete se bez pravidelného pořádání školení a vzdělávání různého druhu. Máte na podobné akce dostatečné prostory, anebo už vás poněkud omrzely? Vyzkoušejte zázemí moderního centra s příjemným ubytováním.

Prezentace na vysoké úrovni

Ať už půjde o školení, firemní jednání, prezentaci, výstavu či jinou společenskou událost, záleží na výběru místnosti s dostatečnou kapacitou a se zázemím i pro náročnější klientelu. Konferenční prostory v Praze nabízí multifunkčnost a nechybí ani možnost občerstvení v případě delších i kratších jednání. K samozřejmostem patří poskytnutí WI-FI připojení. Velmi příjemná je i možnost parkování. V hotelu lze využít dvou typů konferenčních center. Velký konferenční sál pojme až osmdesát osob. Dále zde objevíte dva konferenční salonky s kapacitou do třiceti osob. Navíc se dají salonky propojit do velkého sálu.

Boutique hotel v Praze oslní svou originalitou, kdy se klade důraz na propojení designu a funkčnosti jednotlivých pokojů. Útulné prostředí okamžitě navodí příjemnou atmosféru. Stačí vstoupit a upoutá vás třeba fontána a rozmanité květinové dekorace. Bezbariérovost dává možnost přivítat také osoby se zdravotním postižením. Na recepci se lze obrátit během celého dne i noci, tedy 24 hodin denně. V pokoji na vás dýchnou teplé a uklidňující barvy, což podpoří vaši dobrou náladu.

Relaxace formou výletu

Chcete si po nabitém pracovním dni odpočinout a lépe vstřebat nově nabité poznatky? Obraťte se na hotel v Praze Holešovicích, protože díky svému umístění máte v dosahu mnohé zajímavé pražské cíle.  Velice snadno se dostanete do historického centra, do věhlasné zoologické zahrady, do Trojského zámku, botanické zahrady, tropického skleníku Fata Morgana nebo na procházku Stromovkou.

 
 
Rubrika:

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Konferenční prostory s moderním zázemím