Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší kempy na Slovensku: Dostane vás tady jedinečná atmosféra i vybavení na úrovni

Plánujete dovolenou na Slovensku a chcete si užít pohodové kempování v prakticky zařízených kempech, kde se zabaví velcí i malí? Máme pro tipy na místa, kam se budete rádi vracet.

Camp Pacho

Tenhle kemp si cestovatelé vážně oblíbili. Svědčí o tom řada pozitivních recenzí a vysoké hodnocení na jednom známém cestovatelském portálu. Prakticky vybavený a pěkně zařízený kemp najdete v areálu koliby Pacho u obce Velká Čausa.

Ubytování je možné ve vlastních stanech, obytných vozech nebo v dřevěných srubech. V areálu se nachází stylová restaurace, dětské hřiště s trampolínami, dvě ohniště a možnost zapůjčení elektrokol. V okolí najdete řadu turistických tras a místo je zároveň skvělým výchozím bodem pro výlety do přírody.

Zamilovaná dvojice s kytarou
Kempy nabízí místa pro stany, karavany i obytňáky. Často tady nechybí přípojka elektřiny a výlevka pro chemické WC.
Zdroj:
Bigstockphoto

TOP camping Goralský dvor

Goralský dvor najdete v Pieninách pod Haligovskými skálami. Součástí kempu je 14 chatek a nespočet míst pro auta a karavany s možností připojení na elektřinu, vodu a kanalizaci. V areálu nechybí slovenská restaurace, letní koliba, fotbalové a volejbalové hřiště, zahradní šachy, ruské kuželky, dětské hřiště s houpačkami, půjčovna kol, raftů a kajaků a venkovní i krytá ohniště.

Camping Belá – Nižné Kamence

Tenhle vysoce hodnocený kemp nabízí možnosti ubytování ve stanu, karavanu nebo v pronajaté chatce. V minulých letech prošel areál významnou rekonstrukcí, takže návštěvníci jistě ocení zmodernizované sociální zařízení. V kempu nechybí ani potraviny s rychlým občerstvením a možností objednání polopenze.

Pro děti jsou tady připravená dětská hřiště s nespočtem prolézaček a řadou dalších atrakcí. Po namáhavé túře určitě vám určitě přijde vhod i osvěžení v bazénu, který se nachází přímo v areálu. V campingu najdete i ohniště s možností opékání. 

Rodinné posezení u ohně
Do zmíněných kempů se můžete vydat společně s partnerem nebo celou rodinou.
Zdroj:
Bigstockphoto

Autocamping Podlesok

Chcete spojit kempování s atraktivním výletem? Zamiřte do autocampingu Podlesok Hrabušice, který se nachází přímo u vstupu do nejznámější a nejnavštěvovanější rokliny Slovenského ráje Suchá Belá. Kemp je tvořen dvěma samostatnými oplocenými areály a ubytovat se tady můžete nejen ve vlastních stanech, ale taky chatkách nebo karavanech.

K dispozici je zde téměř dvacítka elektrických přípojek. Nechybí samozřejmě ani sanitární zařízení se sprchami a WC, dále pak i výlevka na chemické záchody. Návštěvníkům je v areálu k dispozici volejbalový i tenisový kurt, večer pak můžete posedět u ohniště. Poblíž kempu najdete prodejnu potravin, několik kaváren a restaurací.

Selanka Off road Hill View

Že vás přeplněné kempy zrovna dvakrát nelákají a hledáte klidnější místo a jedinečnou atmosférou? Pak byste během toulek Slovenskem neměli minout kemp Selanka Off road Hill View, který se nachází na samotě nedaleko obce Moravské Lískové, na úpatí Bílých Karpat. Ubytování je tady možné ve dvou samostatných objektech s celkovou kapacitou sedmi lůžek.

Pro ty, kteří si potrpí méně na výbavu, ale o to víc si vychutnávají komorní atmosféru boho stylu, je tady připravená jedinečná maringotka s úsměvným názvem Bohogotka. V areálu je i zahrada s ohništěm, grilem a posezením, a pro nejmenší návštěvníky jsou tady připraveny trampolíny, pískoviště nebo houpačky.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

 
 

Místo

48° 46' 50.6513", 18° 40' 59.9036"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nejlepší kempy na Slovensku: Dostane vás tady jedinečná atmosféra i vybavení na úrovni