Přejít k hlavnímu obsahu

Nejoriginálnější hotel Číny ční nad jezero a noc v něm stojí 6 tisíc

Kvádr plný oken, tak vypadá klasický hotel. Ale jde to i jinak. Hotelový resort Sheraton Hot Spring v čínském Chu-čou to dokazuje. Vypadá hodně originálně, jeho věže jakoby vyrůstají z jezera. Za noc v tom nejméně luxusním pokoji nezaplatíte méně než 6.000 Kč.

Vypadá jako potopené písmeno O. Za podobně originálními projekty v Asii většinou stojí studia z Evropy nebo Severní Ameriky, ovšem tento Sheraton si navrhli a postavili sami Číňané, konkrétně architekt Jonsong Ma a šanghajští stavitelé Feizhou Group.

Ty nejlepší pokoje mají výhled na jezero Tchaj-chu, všechny (celkem 319 pokojů) jsou velmi prostorné a špičkově vybavené – mají balkon, připojení k vysokorychlostnímu internetu, velkou plazmovou televizi, dobíjecí stanici s iPadem ovládajícím na dálku světla a další zařízení pokoje a jiné vychytávky.

Součástí resortu je 37 luxusně vybavených vilek, z nichž je krásný výhled na hotel i jezero.
Zdroj: YouTube

V hotelu je hned několik barů, stylová lobby s hodně širokou nabídkou těch nejlepších whisky světa a restaurace od těch podávajících mezinárodní nebo asijskou kuchyni po specializovanou rybí restauraci  - jak jinak na břehu jezera.

Hosté, kteří se nechtějí koupat v jezeře, mají k dispozici termální prameny a krytý i venkovní bazén. Tohle rozhodně není žádný tuctový hostel. Jde o jedno z nejluxusnějších ubytovacích zařízení v Číně.

V noci vypadá hlavní budova hotelu vážně skvěle.
Zdroj: YouTube
 
 

Místo

30° 57' 24.8436", 120° 6' 29.952"
Rubrika:

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nejoriginálnější hotel Číny ční nad jezero a noc v něm stojí 6 tisíc