Přejít k hlavnímu obsahu

Nejpohodlnější letní obuv

Léto se nezadržitelně blíží, teploty stoupají a vy přemýšlíte, jakou obuv přikoupit do svého jinak naditého botníku? Výborně, máme pro vás tipy na pohodlnou letní obuv, s kterou si budete vykračovat jako v bavlnce. Dozvíte se například, proč je dobré zařadit do vašeho výběru pantofle Adidas a také proč se vyplatí investovat vaše peníze do kvalitních kousků.

Výběr letní obuvi

Vybrat si na léto kvalitní a zároveň pohodlnou obuv může být těžší, než by se na první pohled mohlo zdát. V potaz bychom měli brát hned několik kritérií, která nám zaručí, že si letní aktivity užijeme v pohodlí a bez úrazů. Při výběru obuvi se zaměříme na to, pro jakou příležitost ji budeme potřebovat. Na hory se hodí uzavřenější typy obuvi, můžeme však využít i otevřené sandály s uzavřenou špičkou. Do města lze vybírat z celé řady pohodlné obuvi, která navíc vkusně doladí náš volnočasový outfit. Patří sem balerínky, espadrilky či nízké polobotky. Chceme-li však našim nohám dopřát opravdové pohodlí, neměli bychom zapomínat na stylové a velmi pohodlné pantofle, které využijeme zejména na kluzkém povrchu. Velmi pohodlné jsou také páskové sandály. Všechny typy zmíněné pohodlné letní obuvi můžeme sehnat např. na webových stránkách CCC.

Pantofle – pohodlí za každou cenu

Jste milovníkem pohodlné a prodyšné obuvi? Tak to pro vás máme dobrou zprávu. Jako jedny z nejpohodlnějších bot vůbec byly odborníky na obuv vybrány ležérní pantofle. Jsou nejen velmi pohodlné, ale také vysoce funkční. Moderní pantofle již disponují kvalitními podrážkami, které brání uklouznutí na mokrém povrchu. Výborně se tak hodí k rybníku, bazénu či na pláž. Sehnat je lze v kožené, ale i syntetické variantě. Zakoupit je můžeme také v obchodech CCC, kde najdeme široký výběr pánských i dámských pantoflů. Zvláště pak vynikají pantofle Adidas, které jsme si oblíbili zejména pro jejich kvalitní zpracování a minimalistický vzhled. Díky decentním barvám se totiž dají kombinovat téměř s každým sportovním i volnočasovým outfitem. Slušet vám však budou např. i k obyčejným jednobarevným plavkám. Pantofle jsou navíc velmi nenáročné na údržbu. U syntetických typů vám postačí hadřík s vodou a je po problému. Pro kožené varianty můžeme použít čisticí pěnu, impregnaci i ochranný krém.

Stylové pantofle nebo sandály?

Váháte-li, zda do svého letního výběru zvolit ležérní pantofle nebo módní sandály, čtěte dále. Obě varianty jsou pohodlné a vzdušné. Obě mají sportovnější i vysoce módní verzi. Pro jakou obuv se tedy rozhodnout? Odpověď je, že záleží na terénu, do kterého budete obuv využívat. Chystáte-li se do města na delší vyřizování či na nákupy, zvolili bychom spíše sandály. Pásky lépe obepnou nohu a zvládnou také fixovat kotník. Určitě ale radíme, pořiďte si kvalitní polstrované sandály, které vás nebudou nikde tlačit. I ze sandálů si můžete odnést nepříjemné otlaky a puchýřky. Vysoce módní pantofle bychom pak zvolili spíše na kratší vycházky do kavárny či do kina, sportovnější varianty pak např. k bazénu či na pláž. Vysoce módní pantofle i sandály můžeme vybírat třeba v obchodech CCC, které disponují obuví v nejrůznějších trendy barvách. Závěrem už jen drobná rada, ať pantofle či sandály, obuv by měla sedět vždy na míru. Prsty by neměly ze špičky vyčuhovat a nikde by nemělo nic tlačit. Rozhodnete-li se pro jakoukoli variantu letní obuvi, nebojte se zainvestovat do kvalitních materiálů, obuv vám to vrátí v podobě pohodlí na vašich cestách.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nejpohodlnější letní obuv