Přejít k hlavnímu obsahu

Neodkládejte dovolenou na lodi. S Boataround snadno najdete tu nelepší za nejvýhodnější cenu!

Proč chodit kolem horké kaše. Boataround.com je globální rezervační systém, který jako jeden z mála využívá vlastní databázi prověřených lodí. Nabídka je obrovská a čítá přes jedenáct tisíc položek z více než šesti set destinací na celém světě. Systém vyhledává nejlevnější jachty a zároveň zájemcům o dovolenou na moři servíruje neodolatelné speciální nabídky. Překvapivě za ním stojí československé duo. Největší online databáze sklízí úspěchy u zákazníků z více než 36 zemí a z Boataround se stává značka, na kterou nedají dopustit začátečníci ani zkušení mořeplavci.

Kdo za projektem Boataround.com stojí? Pavel Pribiš a Jana Escher pracovali pro Booking.com, kde nasbírali cenné zkušenosti. Následně je zužitkovali při budování portálu Boataround. Oba jsou nadšení jachtaři a jejich cílem bylo vytvořit portál, který nadšencům z celého světa zjednoduší cestu k pronájmu lodi bez ohledu na cílovou destinaci.

Proč vyhledávač lodí Boataround válcuje konkurenci?

Vyhledávání lodí není samo o sobě nijak originální, rezervačních portálů je na internetu nespočet. Boataround.com je přesto unikátní, protože nabízí mnohem více než konkurence. V prvé řadě jde o objektivitu informací – všechny lodi v nabídce jsou osobně ověřené lidmi z týmu Boataround. Ti je navštěvují v přístavištích, jednají s majiteli a pořizují skutečné fotografie. Zájemci o pronájem jachty si mohou z pohodlí domova udělat virtuální prohlídku a důvěrně se s lodí seznámit ještě před plavbou.

Moci se na někoho spolehnout je k nezaplacení. Zákazníci Boataround proto mají 24 hodin denně, 7 dní v týdnu k dispozici kvalifikovanou zákaznickou podporu, se kterou mohou komunikovat nejen česky a slovensky, ale také anglicky, německy, francouzsky nebo některým z více než dvanácti dalších jazyků. I díky tomu si služba udržuje vynikající hodnocení v rámci uživatelských recenzí.

K typickým omezením, na které při hledání pronájmu lodi narazíte, je pevně daný termín rezervace. Boataround jde v tomto směru vstříc každému, kdo preferuje kratší, nebo naopak delší pronájem. Rezervaci lze navíc provést v různých měnách (momentálně ve více než deseti) a prostřednictvím rozličných nativních platebních systémů.

Vyhledávání lodí již nemůže být intuitivnější

Kdo si nerad komplikuje život, musí být z uživatelského rozhraní rezervačního portálu Boataround.com nadšený. Vyhledávání a následná rezervacích probíhají v několika málo krocích – stačí upřesnit lokalitu (velice oblíbený je pronájem lodí v Chortvatsku), termín pronájmu a typ jachty. Jednotlivé profily kromě informací o lodi obsahují i několik recenzí s odkazem na renomovaný portál Trustpilot.

Zkušenější jachtaři mohou vybírat loď prostřednictvím seznamu půjčoven či výrobců v dolní části hlavní strany. Nejen oni pak ocení tipy na nejoblíbenější destinace, informace o počasí a doporučené výlety.

Nechte si doporučit nejvýhodnější nabídku

Díky Boataround.com je jachting mnohem dostupnější i z finančního hlediska. Systém využívá algoritmus, který na základě obrovského množství dat vyhledává výhodné nabídky a umožňuje zájemcům rezervovat loď levněji než kdekoliv jinde. Provozovatelé navíc garantují nejnižší cenu i v případě, že jinde přeci jen objevíte levnější nabídku.

Velmi příjemná je i výše rezervačního poplatku. Činí pouhých 20 % a pravděpodobně jde o vůbec nejnižší částku na trhu. A pokud budete nuceni v případě neočekávaných okolností rezervaci zrušit, dostanete celou částku zpět (jen to musíte stihnout poslední storno datum). Zrušení rezervace je samozřejmě bezplatné.

Potřebujete snad další důvod, proč nenechat všeho, co právě děláte a nerezervovat si na Boataround.com nejlepší loď v destinaci, na kterou si již delší dobu brousíte své cestovatelské zuby?

 

 

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Neodkládejte dovolenou na lodi. S Boataround snadno najdete tu nelepší za nejvýhodnější cenu!