Přejít k hlavnímu obsahu

Za noc v hotelu s nejkrásnějším výhledem na světě se na Santorini platí 15 000 Kč

Plánujete letošní dovolenou? A co kdybychom vám dali jeden zajímavý tip. Je jím řecké Santorini, které je samo o sobě velmi působivým místem. Když vám ale prozradíme, že tam stojí luxusní hotel, kde máte sami pro sebe obří pokoje, ultramoderní technologie, vířivku a bazén s údajně tím nejkrásnějším výhledem na světě, určitě zpozorníte.

Ty nejlepší věci jsou zadarmo, druhé nejlepší jsou ale pěkně drahé

Přesně to jsou slova jistého izraelského turisty Odeda Davida, který v minulém roce navštívil jeden z nejvyhlášenějších hotelů světa – Dana Villas v řeckém městě Firostefani. Kromě toho, že ho čekalo překvapení v podobě bazénu přímo uvnitř jeho pokoje, když pokračoval do jeho zadní části, nestačil se divit. Na konci ho čekal nádherný výhled na zapadající slunce, který je tady údajně tím vůbec nejkrásnějším na celém světě.

  

Pod 15 000 se nedostanete

Ceny hotelového pokoje té nejvyšší kategorie se v Dana Villas pohybují nad hranicí 15 000 korun. A pozor – téměř pořád mají plno! Pokud byste se sem chtěli vydat třeba na začátku měsíce června, počítejte s cenou okolo 1 200 Eur za pokoj a noc. Teď už asi chápete, proč David na svou sociální síť napsal výše zmíněné…

 
 

Místo

36° 25' 33.8232", 25° 25' 40.9476"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Za noc v hotelu s nejkrásnějším výhledem na světě se na Santorini platí 15 000 Kč