Přejít k hlavnímu obsahu

Síla, zdraví a podpora z celého světa. Vyzkoušejte Superfoody!

Už vás nebaví domácí ovoce, to ze supermarketu vám nechutná, nebo prostě jen hledáte změnu? Nadopujte se vitamíny, minerály a dalšími prospěšnými látkami z celého světa díky revolučním Superfoodům. Stačí k tomu málo a výběr je velký!

Jen na úvod musíme říct, že Superfoody jsou mimo jiné taky skvělou zásobárnou a podporou zdraví na cestování. V jednom ekologickém balení najdete 250 g směsi nadrcených potravin, ve kterých není místo pro žádné levné vycpávky, jako jsou například často používané ovesné vločky. Prostě jen přihodíte lžíci vybraného Superfoodu do jakéhokoli pokrmu, přidáte mu na chuti a budete mít o starost méně.

Čína a Indie na pomoc s imunitou

Stačí, když kolem vás „proletí bacil“, a máte na týden o „zábavu“ postaráno? Pak by určitě stálo za to, zvlášť v podzimních a zimních měsících, zapracovat na tom, aby vás imunita dokázala ubránit. Superfood Green Health je pro to přímo stvořený. Najdete v něm takové ingredience, jako je mladý ječmen, mladá pšenice, moringa olejodárná nebo dužina plodů baobau. Všechny samozřejmě v bio a raw kvalitě.

Navíc nemusíte mít obavy, že by se snad vzaly z pochybných míst – v každém ze všech případů jde o rostliny a plody pěstované v Číně a Indii. Jen si vzpomeňte třeba na to, jak kvalitní a chuťově fantastické čaje tyto země umí vypěstovat…

Superfoody.cz Good Mood
Směs superpotravin Good Mood podpoří mozek v tvorbě serotoninu, hormonu štěstí.
Zdroj:
superfoody.cz

Peru a Brazílie vás po ránu pořádně nakopnou

Peruánský a brazilský temperament se v této směsi superpotravin nezapře. Jestli vám neustále chybí energie a hned po probuzení se cítíte zralí na nějaký ten spánek, vsaďte na přírodní „nakopávku“ v podobě Superfoodu s názvem Morning Energy. Energie se vám bude do těla uvolňovat až po dobu 8 hodin, což se nestává ani s kávou, ani s klasickými energy drinky. To už je výzva, ne?

Dobrá nálada (nejen) ze Srí Lanky

Pro ty, kteří se potloukají světem bez úsměvu na tváři, je tu Good Mood! Superpotraviny vypěstované v Indii, Peru a na Srí Lance vás sice nepřimějí, abyste se usmívali od rána do večera jako blázni, stačí ale to, že váš mozek podpoří v tvorbě serotoninu, hormonu štěstí. Díky němu se budete cítit mnohem lépe. Těšit se můžete na drcené kakaové boby, lucumu, banánový prášek a další dobroty.

Ze stejných zemí přichází taky superpotraviny namíchané do Superfoodu Pure Mind, který zlepší vaši schopnost soustředění, podpoří paměť a navíc díky němu budete fyzicky a psychicky odolnější vůči vnějším vlivu. Třeba takový stres už si na vás jen tak nepřijde – díky lucumě, kurkumě nebo vitánii snodárné.

Krásu očekávejte z Malawi

Malawi, Peru a Brazílie jsou země, ze kterých pochází superpotraviny v Superfoodu Natural Beauty. Tato směs nekompromisně bojuje proti volným radikálům, karcinogenům, těžkým kovům a oxidačnímu stresu. To, jak vypadá vaše pleť a kůže, záleží na tom, jak jste zdraví. A zdraví začíná uvnitř! Začněte s denní dávkou maracuji, dužiny plodů baobabu nebo bobulí acai. Půjde to!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
admin

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Síla, zdraví a podpora z celého světa. Vyzkoušejte Superfoody!