Přejít k hlavnímu obsahu

Spolehlivé hotelové služby

Hodláte se dobře ubytovat v některém hotelu v Čechách nebo na Slovensku? Accor Hotels CZ nabízí dobře situované hotely ve vyhledávaných lokalitách. Zkuste komfort a dobré služby v jednom!

Konferenční místnosti v Praze

Ibis hotel v Praze najdete ve středu města, na Malé Straně, kde velmi blízko narazíte na slavné památky – Karlův most, Staroměstské náměstí, Pražský hrad a mnohé jiné. K výhodám patří výběr ze tří místností pro konference, kam se vejde až devadesát osob. Jistě přijde vhod bar a restaurace s dobrou nabídkou občerstvení a nápojů, ale také možnost umístění vašeho vozidla na soukromém parkovišti. Není problém si vybrat i bezbariérový pokoj. Více než dvě stovky klimatizovaných pokojů mají odhlučněná okna, rádio, fén, internetové připojení zdarma.

Kulinářské speciality v bratislavském hotelu

Najít pěkné ubytování v centru Bratislavy se vám jistě vyplatí, ať už sem cestujete soukromě nebo pracovně. Ibis hotel Bratislava najdete nedaleko pěší zóny Starého města, u hradního úpatí. V nedávné době zrekonstruované veřejné prostory a pokoje jistě potěší každého nového klienta i častější hosty. Tento hotel potěší všechny příznivce bohatých snídaní ve formě švédských stolů. Nechybí ani bar s občerstvením, pokoje pro handicapované jedince, tradiční i mezinárodní kuchyně a dobrá dostupnost díky městské hromadné dopravě.

Hotel v klidné zóně

Pokud se chystáte do Plzně, zkuste hotel nacházející se v klidné zóně Borská Pole nedaleko univerzity. Ibis Plzeň nabízí moderní a pohodlné pokoje vybavené pracovním stolem, internetovým připojením, televizí s plochou obrazovkou. Nechybí restaurace s mezinárodní kuchyní, 24 hodin otevřený bar, sprcha a možnosti přistýlky v pokojích. Pokud hledáte prostory pro své pracovní aktivity, zkuste dobře vybavené konferenční místnosti s kapacitou až sedmdesát osob.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Spolehlivé hotelové služby