Přejít k hlavnímu obsahu
Otevřít fotogalerii

TOP 10 hotelů světa: Za noc v těch nejdražších dáte celou výplatu, jinde se ubytujete za hubičku

Vítězové známé cestovatelské ankety portálu TripAdvisor nejsou jen mezi plážemi. Oceněny byly taky hotely po celém světě. Tady je přehled deseti nejvyhlášenějších.

10. Raffles Dubai (Dubaj, Spojené arabské emiráty)

Desátou příčku obsadil dubajský skvost, u kterého si cestovatelé pochvalují prostorné pokoje, honosné spa centrum i luxusně vybavené exteriéry a interiéry. Věčně usměvavá obsluha, která vám splní i ta nejtajnější přání, je jen třešničkou na jinak dokonalé dubajské delikatese. Za noc tady zaplatíte v průměru okolo 7 000 Kč.

Hotel Raffles Dubai, Spojené arabské emiráty
Dubajský skvost láká na luxusní vybavení i spa centrum.
Zdroj:
raffles

9. Constance Prince Maurice (Pointe de Flacq, Mauricius)

Mauricijský hotel Constance Prince Maurice láká nejen na letovisko, do něhož je umístěn, ale taky na služby o vysoké úrovni a vyhlášenou kuchyni. Krásné výhledy na místní pláže a přírodu, stejně jako perfektní vybavení a zařízení jednotlivých pokojů dělá z tohohle mauricijského skvostu absolutní TOPovku! Noc tady vás vyjde zhruba na 9 500 Kč.

Hotel Constance Prince Maurice, Mauricius
Mauricius je pro řadu z nás splněným snem. A ubytovat se v tomhle hotelu ho povyšuje na zcela novou úroveň.
Zdroj:
constance prince maurice

8. Grand Velas Los Cabos (San Jose del Cabo, Mexiko)

Tenhle hotel si oblíbí jak turisté cestující v páru, tak rodiny s dětmi. Pokoje jsou vybaveny plochou TV, klimatizací a minibarem. Nechybí samozřejmě ani Wi-Fi zdarma, koncept all inclusive stravování nebo plně vybavené fitness centrum. Za pokoj a noc tady zaplatíte pořádný ranec. V přepočtu asi 30 000 Kč.

Hotel Grand Velas Los Cabos v Mexiku
Hotel Grand Velas Los Cabos byl vyhlášený nejlepším hotelem v Mexiku.
Zdroj:
loscabos grandvelas

7. Valle D'incanto Midscale Hotel (Gramado, Brazílie)

Najít zajímavé a cenově příznivé ubytování v brazilské lokalitě Gramado nemusí být tak složité, jak se na první pohled zdá. Pokud pojedete kolem hotelu Valle D'incanto Midscale, určitě se tady zastavte minimálně na jednu noc. V pokoji na vás bude čekat plochá TV, plně vybavený minibar i klimatizace. Samozřejmostí je i bezplatné parkování, snídaně v ceně a Wi-Fi připojení. A cena? Více než příznivá! Za noc tady zaplatíte 2 500 Kč.

Valle D'incanto Midscale Hotel, Brazílie
Brazilský hotel Valle D'incanto Midscale láká na kvalitní služby i výtečné jídlo.
Zdroj:
hotelvalledincanto

6. The Upper House (Hongkong, Čína)

The Upper House je jen kousek od významných hongkongských památek. K dispozici je hostům bezproblémová Wi-Fi, střešní restaurace, ale i plně vybavené fitness centrum. Za noc tady zaplatíte 8 500 až 14 000 Kč, což není zrovna málo.

Hotel The Upper House v Číně
Minimalistický a přesto tak komfortní. Takový je The Upper House hotel v Číně.
Zdroj:
the house collective

5. THE OMNIA (Zermatt, Švýcarsko)

Ideální kombinace příznivé ceny, komfortu a jedinečné lokality? Rozhodně hotel The Omnia ve švýcarském Zermattu. Luxusní ubytování je situováno v okouzlující lokalitě, z níž máte dokonalý výhled na zdejší horské masívy. Nechybí ani bezplatný vysokorychlostní internet, snídaně a parkování v ceně nebo plně vybavené fitness centrum. Za noc tady zaplatíte cca 10 000 Kč.

Hotel THE OMNIA ve Švýcarsku
Hotel, kde krása střídá nádheru, najdete ve švýcarském Zermattu.
Zdroj:
the omnia

4. Quinta Jardins do Lago (Funchal, Portugalsko)

Tenhle hotel je součástí magické botanické zahrady, kde si budete připadat opravdu jako v pohádce. Vstřícný a ochotný personál, prostorný bazén, stejně jako výtečné jídlo a skvěle vybavené pokoje potěší jednotlivce, páry i celé rodiny. Za noc tady zaplatíte částku mezi 4 a 6 000 Kč.

Hotel Quinta Jardins do Lago v Portugalsku
Portugalský hotel Quinta Jardins do Lago je součástí botanické zahrady.
Zdroj:
jardinsdolago

3. Tulemar Bungalows & Villas (Manuel Antonio, Kostarika)

Tulemar Bungalows & Villas patří do kategorie rodinných hotelů, které se mohou pochlubit luxusním vybavením, stejně jako řadou aktivit pro děti nejrůznějších věkových skupin. V okolí najdete nejen pěknou a udržovanou pláž, ale taky řadu vyhlášených restaurací. Ceny za noc tady začínají na 4 500 Kč.

Tulemar Bungalows & Villas  na Kostarice
Tenhle hotel si prostě zamilujete. Nabízí totiž vše, po čem na dovolené nebo pracovní cestě toužíte.
Zdroj:
tulemar

2. Hanoi La Siesta Hotel & Spa (Hanoj, Vietnam)

Oáza klidu, umístěná uprostřed staré historické čtvrti – i tak návštěvníci hodnotí hotel Hanoi La Siesta Hotel & Spa. Příjemná atmosféra a úžasný personál, který udělá vše proto, abyste se tady cítili jako doma, je jen třešničkou na jinak dokonalém hanojském skvostu. Nechybí tady ani několik barů a restaurací a vyhlášené spa centrum. Noc vás tady vyjde na 1 500 až 3 000 Kč.

Hanoi La Siesta Hotel & Spa ve Vietnamu
Nejlépe hodnocený vietnamský hotel.
Zdroj:
lasiestahotels

1. Viroth's Hotel (Siem Reap, Kambodža)

Kdo by to byl jenom řekl, že nejlepší hotel světa se bude nacházet zrovna v Kambodži? Předsudky stranou! Přesně tady totiž vyrostl Viroth's Hotel, který cestovatelé portálu Tripadvisor zvolili za ten vůbec nejlepší hotel světa. Luxusní hotel, který je díky všudypřítomnému bujnému porostu živoucí džunglí a oázou klidu, získal tohle ocenění už jednou a to před dvěma lety. A cena? Rozhodně zajímavá! Za noc tady zaplatíte od 1 300 do 2 000 Kč.

 
 

Místo

25° 13' 40.1325", 55° 19' 14.0457"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

TOP 10 hotelů světa: Za noc v těch nejdražších dáte celou výplatu, jinde se ubytujete za hubičku