Přejít k hlavnímu obsahu

TOP adults only hotely ve světě: Vyrazte na dovolenou bez dětí a poznejte místa jako z pohádky

Rozhodli jste se naplánovat letošní dovolenou bez dětí? Máme pro vás několik TOP tipů na hotely, kde není pro dětský pláč a křik místo.

Hotel Hurawalhi Island Resort (Maledivy)

Lákají vás Maledivy? Korálové ostrůvky, které uchvátí ohromujícím podmořským světem? Vyrazte ho pětihvězdičkového hotelu Hurawalhi Island Resort! Hotel akceptuje pouze hosty starší 15 let, které ubytuje v některé z vilek přímo nad oceánem. Samozřejmostí je all inclusive stravování i bohatá nabídka sportovních a společenských aktivit.

Hotel The Haven Khaolak (Thajsko)

Chtěli byste zažít Thajsko na vlastní kůži? Hotel The Haven Khaolak na stejnojmenném thajském ostrově splňuje vše, co od kvalitní dovolené pro dospělé očekáváte. Luxusní resort v tropické zahradě akceptuje pouze hosty starší 12 let, kteří se tady mohou ubytovat v menších bungalovech přímo na překrásné písčité pláži. Samozřejmostí je all inclusive stravování a odlet z Prahy.

Spokojený pár v hotelovém bazénu
Hotely bez dětí jsou balzámem na (d)uši.
Zdroj:
Bigstockphoto

Hotel VOI Amarina Resort (Madagaskar)

Luxusní hotelový resort VOI Amarina se rozkládá u krásné písečné pláže, přímo uprostřed malebné tropické zahrady. V hotelu se mohou ubytovat pouze hosté starší 14 let, pro které jsou připraveny luxusně zařízené pokoje a prostorné suity. I tady můžete využívat konceptu all inclusive v restauraci otevřené 24/7. K dispozici jsou i dva bary, které najdete přímo u bazénu a na pláži.

Hotel TRS Turquesa (Dominikánská republika)

V tomhle hotelu ubytují pouze plnoleté osoby, což je u podobných zařízení příjemná výjimka. Luxusní resort najdete v oblíbeném letovisku Punta Cana, kde není pro stres a nudu místo. Těšit se můžete na bohatý all inclusive program i sportovní a společenské aktivity. Resort najdete přímo na malebné pláži pokryté bílým pískem.

Hotel Kakkos Beach (Řecko)

Nechcete za luxusními službami cestovat přes půlku světa? Vyrazte do Řecka! Na Krétě totiž najdete skvost s názvem Kakkos Beach, který akceptuje pouze hosty 16+. Kousek ráje tady najdou i náročnější hosté, kteří touží po službách na vysoké úrovni a kvalitním konceptu all inclusive. Hotel leží přímo na krásné pláži oceněné modrou vlajkou.

Hotel Barcelo Bávaro Beach (Dominikánská Republika)

Další skvost v letovisku Punta Cana nese název Barcelo Bávaro Beach. Rozlehlý hotelový resort si zakládá na luxusních službách, kvalitním konceptu all inclusive stravování a zejména spokojenosti návštěvníků, kteří se tady mohou ubytovat až po dovršení 18 let věku. Součástí areálu je dokonce golfové hřiště, ze kterého je to jen kousek na malebnou písčitou pláž.

Pár se skleničkami ve vířivce
Koncept adults only hotelů je u nás ještě zatím v plenkách.
Zdroj:
Bigstockphoto

Hotel Riu Cabo Verde (Kapverdské ostrovy)

Láká vás dostupná exotika? Vyrazte na Kapverdské ostrovy, které jsou od Česka vzdálené pouhých sedm hodin letu. Jak na ostrově Boa Vista, tak na vedlejším Salu najdete hotely, které akceptují pouze plnoleté hosty. Jedním z nich je oblíbený hotel Riu Cabo Verde, stejnojmenného španělského řetězce. Těšit se můžete na ničím nerušený odpočinek, který bude umocněný kvalitními službami, luxusním jídlem a aktivitami, které jinde než na Kapverdách jednoduše nezažijete.

Hotel White Dreams Resort (Řecko)

Zpátky do Evropy! I další hotel, kde se mohou ubytovat jen hosté starší 16 let, najdete v Řecku. Tentokrát ale bude potřeba vycestovat na ostrov Rhodos a do oblíbeného letoviska Faliraki. Právě tady na vás čeká moderní hotelový komplex White Dreams Resort, který je jedním z nejlepších na ostrově. Hotel s all inclusive je skvělým výchozím bodem do městečka Faliraki (cca 1 km) nebo zátoky Anthony Quinn Bay (cca 2,3 km).

Hotel Barcelo Teguise Beach (Kanárské ostrovy)

Lákají vás spíš Kanáry? Vyrazte na ostrov Lanzarote, kde najdete hotel Hotel Barcelo Teguise Beach ubytovávající pouze plnoleté hosty. Ubytovat se můžete ve speciálně upravených a luxusně zařízených pokojích deluxe, odkud to budete mít na pláž pouhých 150 metrů. Pokud patříte mezi vyznavače windsurfingu, dovolenou si o to víc užijete. Samozřejmostí je all inclusive koncept a bohatý kulturní i společenský program.

Hotel Adam & Eve (Turecko)

Pětihvězdičkový skvost najdete v oblíbeném tureckém letovisku Belek. Hotel, který akceptuje pouze hosty starší 16 let, se nachází přímo na písčité pláži s velmi pozvolným vstupem do moře. Ubytovaným hostům je k dispozici rovnou deset restaurací a šest barů. Nechybí atraktivní kulturní a společenský program ani oblíbený koncept all inclusive.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6, zdroj 7, zdroj 8, zdroj 9zdroj 10

 
 

Místo

5° 31' 18.8896", 73° 26' 26.6616"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

TOP adults only hotely ve světě: Vyrazte na dovolenou bez dětí a poznejte místa jako z pohádky