Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoce v Praze? Máme tip na levné ubytování

Vánoce, nejkrásnější svátky v roce, mají v Praze zcela jedinečnou atmosféru. Okouzlující vánoční výzdoba, lahodný punč nebo svařené víno, tradiční výrobky a voňavé trdelníky v kombinaci s nezapomenutelným kouzlem našeho hlavního města, dostanou i ty největší odpůrce vánočních oslav.

Pokud nejste místní a jedinečnou vánoční atmosféru si nechcete nechat ujít, budete pravděpodobně řešit problém s ubytováním. Co si budeme nalhávat – ceny jsou tady o něco vyšší, než v jiných částech republiky a pro ubytování to platí dvojnásob. Máme pro vás ale jeden cenově dostupný tip, kterým je Alfa hostel Praha.

Je libo pokoj anebo apartmán?

Hostel Alfa nabízí jak klasické hostelové pokoje pro jednu až tři osoby, tak i větší apartmány, ve kterých se může pohodlně ubytovat až osm hostů a návštěvníků Prahy. Jednotlivé pokoje a apartmány jsou jednoduše, přesto však funkčně a komfortně vybaveny a hostům je k dispozici také bezplatné připojení na internet. Hostel naleznete v pražském Hloubětíně, přímo u stanice metra B.

Služby, které vám pobyt v Praze zpříjemní

Součástí každého pokoje je kromě klasického vybavení také televize. V případě zájmu je hostům přístupná i prádelna se sušárnou nebo úschovna zavazadel. Po náročném dni se můžete zahřát kávou anebo čajem z automatu. Navíc máte jistotu, že se budete vždy vracet do čistého a voňavého pokoje. Funguje zde totiž pravidelný každodenní úklid. Pro ty hosty, kteří přijíždí vlastním vozem, je před hostelem k dispozici bezplatné parkoviště.

Rezervaci provedete online

Ubytování v hostelu Praha můžete rezervovat jednoduše telefonicky anebo přes internet za pomocí online rezervačního formuláře. Ceny jednotlivých pokojů začínají na 330 korunách za osobu. Tak co? Stále ještě váháte, zda se do vánoční Prahy vydat? Hoďte za hlavu starosti s ubytováním a načerpejte jedinečnou atmosféru našeho hlavního města!

 
 

Místo

50° 6' 19.3824", 14° 31' 51.0456"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Vánoce v Praze? Máme tip na levné ubytování