Přejít k hlavnímu obsahu

Věděli jste, že vaše chalupa vám může vydělat na dovolenou u moře? Je však třeba svěřit ji do rukou odborníka

Máte na horách chalupu, kterou využíváte jen několikrát do roka? Nebo chatu v některé z mnoha českých a moravských chatových osad? Nenechte ji zahálet.

V době, kdy svou nemovitost zrovna nevyužíváte, ji můžete krátkodobě pronajmout, dopřát dovolenou jiným a za vydělané peníze si užit tu vlastní. Krátkodobý pronájem však má svá úskalí, a tak zkušení pronajímatelé rekreačních objektů doporučují využít služeb spolehlivé agentury s mnohaletou historií.

Rozhodně se nemusíte bát, že svou chalupu nebudete moci sami využívat, jako je tomu při méně lukrativních dlouhodobých pronájmech. Hostům zkrátka nabídnete jen vybrané termíny, obvykle v letních měsících, a sami zde strávíte tolik času, kolik si budete přát. Za týdenní pobyt pak často dostanete obdobnou částku jako za měsíční nájemné dlouhodobého nájemce.

Mít chatu v přírodě může být výhodnější, než si myslíte.
Zdroj: interbohemia.cz

Nejen s hledáním hostů vám může pomoci vhodně zvolený partner. Kompletní servis obvykle zahrnuje vytvoření profesionální prezentace včetně fotografií, pomoc s nastavením cenové hladiny, prezentaci objektu zájemcům, komunikaci s hosty, výběr nájemného a fakturaci, zajištění hladkého průběhu pobytu i řešení případných reklamací a nezbytný právní servis. Vy se tak nemusíte o nic starat a odměna vám dorazí na bankovní účet.

Ty nejlepší české agentury na trhu si samozřejmě neúčtují žádné poplatky. Nemusíte se tedy bát, že zaplatíte majlant ještě předtím, než k vám vůbec nějací hosté přijedou. V případě nepříjemností pak odškodní nespokojené hosty z vlastního fondu.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Věděli jste, že vaše chalupa vám může vydělat na dovolenou u moře? Je však třeba svěřit ji do rukou odborníka