Přejít k hlavnímu obsahu

Videočlánek: Podívejte se na vlastní oči, jak si jiní v zimě užívají Dominikánu

Žádné brzké ranní vstávání a řešení všedních starostí, vstanete kdy chcete, vezmete si ručník a odejdete na vyhřátý písek na krásnou pláž. V Dominikánské republice na to jsou skvělé podmínky. Podívejte se na videa, jak to tam vypadá.

Začneme v té nejslavnější oblasti, do které pravidelně jezdí velký počet Čechů, Moravanů a Slezanů. Na Punta Cana.

Punta Cana

Stejně jako Punta Cana je i Bayahibe považována za jedno z nejkrásnějších míst v Dominikánské republice. Toto letovisko je ideálním výchozím bodem na ostrovy Saona, kde každému turistovi přechází zrak z průzračné vody a jemného písku, a Catalina, ze které bude nadšený snad každý potápěč.

Bayahibe

Pokud o Dominikánské republice moc nevíte, podívejte se na 15 největších atrakcí:

Mimochodem, tropické klima, 1288 km pláží a resorty s excelentním hodnocením (Punta Cana, Juan Dolio a další) na cestovatelských webech, to jsou spolu s pozitivním přístupem k ekoturistice největší devizy v Dominikánské republiky jako špičkové lokality pro dovolenou.

K tomu připočtěme krajinu, která akčnějším typům nabízí spoustu možností, jak se vybít při sportu. Tato země totiž není žádná ostrovní placka – nejvyšší hora se tyčí 3175 m nad moře. Dominikánská republika, to je prostě sen!

Podívejte se na další z dominikánských rájů – Samaná:

Inzertní sdělení:

 

Prožijte ten nejkrásnější konec zimy na plážích Dominikánské republiky!
Odjeďte už v únoru a 10 dnů ve špičkovém hotelovém resortu s českým delegátem včetně letenek vás může stát méně než 30.000 Kč!

Zjistěte více.

 
 

Místo

18° 34' 38.8452", -68° 25' 11.496"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Petra Malá

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Videočlánek: Podívejte se na vlastní oči, jak si jiní v zimě užívají Dominikánu