Přejít k hlavnímu obsahu

Vydělejte na senátních a komunálních volbách jisté peníze

Blíží se senátní a komunální volby. Již 5. a 6.října se rozhodne o obsazení radnic ve všech českých městech i vesnicích a dojde také na senátní volby ve 27 volebních obvodech. Celkem má senát 81 senátorů, kteří se volí na dobu 6 let, přičemž každé 2 roky se obmění jejich třetina. Cílem tohoto článku je však především informace, jak na volbách vydělat, a proto nebudeme zacházet do podrobností o volebním systému a jednotlivých kandidátech. Pokud by vás podrobnosti o volbách zajímaly, najdete informace o senátních a komunálních volbách zde.

Všechny volby jsou vždy ostře sledovanou událostí a toho se snaží využít i sázkové kanceláře, které nabízí atraktivní bonusy k přilákání nových zákazníků.  Důkazem oblíbenosti sázek na volby je lednový prezidentský souboj mezi Zemanem a Drahošem, na který vsadilo obrovské množství lidí a sázkové kanceláře po vítězství Miloše Zemana počítaly ztráty v desítkách milionů. Sázkové kanceláře sice při prezidentské volbě tratily, ale ověřily si, že sázky na volby jsou atraktivní pro širokou skupinu lidí. Proto i před senátními a komunálními volbami nabízejí atraktivní bonusy, díky kterým lze snadno vydělat zdarma, a to nemusíte kurzovému sázení vlastně ani rozumět. Podmínkou samozřejmě je, aby dotyčnému bylo alespoň 18 let.

Nejštědřejší, pokud jde o bonusy, je určitě sázková kancelář Fortuna, kde během chvíle získáte 700 Kč zadarmo. Jednoduše klikněte zde a založte si online účet ve Fortuně z počítače nebo z mobilu. Vytvoření účtu vám zabere jen pár minut a poté je třeba na založený účet vložit 200 Kč a vsadit je na libovolnou událost – třeba právě volby nebo nějaký či hokejový fotbalový zápas. Následně obdržíte od Fortuny bonus 400 Kč a k tomu i 300 Kč za ověření účtu a těchto 700 Kč můžete kdykoli vybrat.

Podobné bonusy zdarma nabízejí i ostatní české sázkové kanceláře jako Tipsport nebo Sazkabet, a pokud byste si vyzvedli všechny, tak si přijdete téměř na 2 tisíce korun úplně zdarma. Podrobný popis všech bonusů zdarma najdete v tomto článku.  

 

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 
 
Rubrika:

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Vydělejte na senátních a komunálních volbách jisté peníze