Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhledáváte TOP restaurace? Praha a okolí má co nabídnout!

Když už se chystáte na kterékoli jídlo dne někam ven, hledáte něco, co bude stát opravdu za to? Nespokojíte se jen tak s něčím? Máme pro vás tip.

Kdo by chtěl platit za něco, co si doma připraví levněji a lépe? Takové restaurace se prostě oblibě netěší. Pokud hledáte TOP restaurace, Praha a okolí je tím pravým místem, kde se porozhlédnout. 

Zavítejte na Dvůr Hoffmeister: okouzlí vás pokrmy i prostředí

Starší, avšak skvěle udržované budovy. Zeleň. Interiér vyvedený v krásném a příjemném rustikálním stylu. Jedním slovem romantika. Přesně tak vypadá Dvůr Hoffmeister. I pro jeho nezapomenutelnou až pohádkovou atmosféru si ho spousta lidí vybírá pro značnou část svatebního dne, ne-li i tu nejpodstatnější s obřadem jako takovým. A konávají se tu i jiné důležité akce a oslavy.

Ke Dvoru Hoffmeister ale neodmyslitelně patří i koně. Oblíbená je zdejší jezdecká škola pro děti od 3 let na ponících, ale k vrcholu dětského léta tady patří příměstský jezdecký tábor, kde se děti seznamují se vším, co ke koním patří.

Proč si sem jen tak zajít na jídlo?

Je jedno, jestli slavíte výročí, povýšení nebo jinou šťastnou událost. Klidně se sem můžete vydat na obyčejnou večeři s partnerem či partnerkou. Ať už budete mít důvod k oslavě, nebo ne, buďte si jistí, že odcházet budete skvěle najedení a spokojení.

jídlo z menu Dvůr Hoffmeister
Zdroj:
Dvůr Hoffmeister

Určitě vás osloví zdejším kuchařem moderně pojatá česká kuchyně nebo dobroty, které budete jinde jen těžko hledat. Co takhle dát si francouzské kuřecí prsíčko plněné hlívou ústřičnou nebo kančí kýtu se šípkovou omáčkou? Jako sladkou tečku můžete zvolit třeba kokosový parfait ze slaného karamelu. Do rozpaků, co si vybrat k pití, vás možná přivede zdejší velký výběr vín z několika evropských zemí i nabídka šampaňského a šumivých vín, které zalahodí snad každé chuťové buňce.

jídlo z menu Dvůr Hoffmeister2
Zdroj:
Dvůr Hoffmeister

Pro jistotu si rezervujte stůl a pak se bez obav vydejte na oběd nebo večeři do krásného prostředí jen kousek za Prahou, na Dvůr Hoffmeister!

 
 

Místo

50° 9' 14.8392", 14° 14' 28.626"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Vyhledáváte TOP restaurace? Praha a okolí má co nabídnout!