Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhrajte 1000 Kč na své cesty. Soutěžte s Bonusway!

Cestování většina lidí miluje, ale protože vždycky něco stojí, často se ho vzdáváme. My pro vás máme soutěž, která pro vás bude finanční injekcí – hrajeme o nákup v hodnotě 1 000 Kč přes portál Bonusway.cz. Tuhle tisícovku můžete využít na nákup letenek, jízdenek, ubytování nebo třeba vybavení do přírody. Možností je spousta. Co pro to musíte udělat?

Na facebookové stránce magazínu Cestovinky.cz najdete od 15. do 24. 11. 2017 do 23.59 hod. soutěžní příspěvek, který jsme pro vás připravili ve spolupráci s portálem Bonusway. O něm jste se mohli dočíst už v článku, který jsme mu věnovali.

Na vás je, abyste k soutěžnímu příspěvku dali like, do komentáře napsali odpověď na jednoduchou otázku „který z obchodů vám na Bonusway chybí?“ a zaregistrovali se na Bonusway.cz.

Jakmile odpovíte, můžete se už jen těšit na losování. To proběhne 25. 11. a výherce vyhlásíme 27. 11. 2017. Výherce či výherkyni zkontaktujeme a umožníme nákup čehokoli v kategorii Cestování přes Bonusway za 1 000 Kč, aniž by dotyčný či dotyčná cokoli platila!

A navíc získejte ještě 75 Kč za první nákup – stačí vstoupit na Bonusway tudy.

 
 

Místo

0°, 0°
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
admin

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Vyhrajte 1000 Kč na své cesty. Soutěžte s Bonusway!