Přejít k hlavnímu obsahu

Trojice titánů módní průmyslu: Balmain, Fendi a Dolce & Gabbana

Některé módní značky prostě vynikají. Nejen svým jedinečným designem, ale i příběhem, který se skrývá za každým švem a každým střihem. Balmain, Fendi a Dolce & Gabbana jsou tři značky, které v módním průmyslu doslova září. Co mají tyto tři módní titány společného? To se dozvíte v dnešním článku.

Balmain

Balmain byl založen v roce 1945 v Paříži. Za jeho vznikem stojí talentovaný návrhář Pierre Balmain, jenž se proslavil díky své schopnosti kombinovat jednoduchost s luxusem. Značka je známá svými extravagantními kreacemi, které často zdobí slavné osobnosti na červeném koberci. Balmain dokázal kombinovat tradici s moderností, což ukazuje, že klasika může být vždy aktuální.

Oblečení a doplňky značky Balmain najdete zde: https://www.10k.cz/znacka/balmain/

Fendi

Fendi, založená v Římě v roce 1925, je značka známá hlavně svými koženými výrobky a především ikonickými kabelkami. Důraz na řemeslnou kvalitu a inovativní design učinil z Fendi jednoho z vedoucích hráčů na poli módy. Nejen pro mladou generaci je Fendi synonymem odvahy v designu a odmítnutí kompromisů v kvalitě.

Oblečení a doplňky značky Balmain najdete zde: https://www.10k.cz/znacka/fendi/

módní značky 2 PR
Zdroj:
Freepik

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana, značka narozená v roce 1985 z vizionářských myslí Domenica Dolce a Stefana Gabbany, se stala esencí italského šarmu a elegancie. Každý kousek oblečení, který nese jejich logo, ztělesňuje vášeň a lásku k módnímu umění. Značka ztělesňuje smysl pro humor, smyslnost a svobodu vyjádření.

Oblečení a doplňky značky Balmain najdete zde: https://www.10k.cz/znacka/dolce-gabbana/

Co mají módní značky společného?

Tři různé značky, tři různé příběhy, ale jedno společné poselství: nekonečná vášeň k módnímu designu a odhodlání posunout hranice. Ať už jste v Paříži, Římě nebo Miláně ー s Balmainem, Fendi či Dolce & Gabbana na sobě budete vždy vypadat stylově a luxusně.

Především mladí lidé touží vyjádřit se a být vyslyšeni. A jaký je lepší způsob než skrze módu? Ať už hledáte inspiraci, chcete se odlišit nebo jednoduše ukázat svou lásku k designu, tyto tři značky vám v tom pomohou.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Trojice titánů módní průmyslu: Balmain, Fendi a Dolce & Gabbana