Přejít k hlavnímu obsahu

Vysoké kozačky nad kolena – jak je nosit, aby vypadaly elegantně?

Vysoké boty nad kolena, kozačky po stehna se vyplatí vytáhnout už na podzim tohoto roku. V nepříznivém počasí ochrání vysoké boty dobře vaše nohy a nenechají vás nastydnout. 

Vysoké kozačky jsou velmi elegantní a můžete vybírat z různých materiálů. Máme pro vás tipy na nejlepší modely vyšších bot, ale také rady jak kombinovat kozačky ve skvělé podzimní outfity. Podzimní móda může být barevná a originální. Mrkněte, co vybrat pro tento podzim třeba v obchodě CCC. V listopadu se také vyplatí nakupovat na Black Friday, kdy jdou ceny strmě dolů. Pořiďte si ty nejkrásnější boty na podzim 2022 právě teď!

Vysoké kozačky nad kolena - Objevte kouzlo mušketýrek!

Vysoké kozačky nad kolena jsou rafinovaně ženské. Ženy je milují, protože se v nich cítí elegantně. Skvěle se dají kombinovat v originální podzimní outfity, stačí jen vybrat boty, které vám padnou. Mušketýrky, říkáme kozačkám vysokým až na stehna. Můžete k nim nosit minisukně, minišaty nebo dlouhé svetry. Kombinace pleteného oblečení s vysokými kozačkami je nestárnoucí. Vysoká kozačka může být lesklá, semišová nebo vyrobená zpřírodní nebo syntetické kůže.

Boty by měly ladit s kabelkou. Když je budete spolu kombinovat, měly by k sobě jít barevně i materiálem. Zamyslete se, jak vysoký podpatek upřednostňujete. Praktické mohou být vysoké kozačky s nízkou podrážkou. Pro každodenní nošení volte protiskluzovou variantu odrážky. Do společnosti můžete vzít vysoké kozačky na jehlách. Zazáříte, když je hodně doplníte společenský kostýmem nebo vznešenější róbou.

Jaký druh kozaček vybrat?- Pojďme si představit ty základní

Tentokrát se zaměříme na kozačky vysoké nad kolena. Většinou jsou tyto kozačky z rovného materiálu, ale narazíte na skládanou kůži. Kozačky mohou být pouze natahovací, nazouvací, ale často mají zabudovaný zip, šněrování nebo elastický prvek. Elastický prvek je perfektní pro ženy plnější postavy. Šněrování může někdy pouze plnit funkci ozdoby. Kozačky bývají také zdobeny přezkami nebo sponou. Mrkněte na béžové semišové kozačky až ke stehnům. Prohlédnout si je můžete na CCC. CCC je internetový obchod s obuví a doplňky pro ženy muže i děti. Snadno zde nakoupíte na pár kliků z pohodlí svého domova.

Boty můžete také vyzkoušet v kamenných prodejnách CCC. Mrkněte také na lesklé černé kozačky vysoké nad kolena na vysoké platformě. Mohou je obout ženy, které rády vynikají nebo si chtějí přidat pár centimetrů. Boty působí až futuristicky sexy. Klasické černé kozačky s nízkým podpatkem můžete nosit každý den do práce, do kanceláře nebo na procházku parkem. Kozačky by měly ladit s kabátem a také se setem čepice, rukavice, šala.

Správná péče o kozačky je klíčová!

U kožených kozaček je nutná správná vhodná péče. Už při nákupu bot si pořiďte vhodné krémy a impregnaci. Je jedno, jestli jsou vaše kozačky vyrobeny z přírodní kůže nebo syntetické. Syntetická kůže je dnes čím dál tím dostupnější a kvalitnější. Vysoké kožené boty impregnujte nebo nakrémujte minimálně jednou za měsíc. Vysoké boty je také potřeba napínat, aby udržely svůj tvar. Opotřebovaná kůže ztrácí svoji nepromokavost. Vyplatí se pořídit si také sprej do boty - ničí bakterie, voní a ničí nepříjemný odér. Pokud se vám na botě porouchá podpatek, nemusíte je hned vyhazovat. Podpatek spraví za malý obnos každá opravna obuvi.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Vysoké kozačky nad kolena – jak je nosit, aby vypadaly elegantně?