Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší motoresty v Česku: Tady si budete připadat jako na nedělním obědě u milované babičky

Chystáte se na dlouhou cestu autem a chcete se během ní zastavit na dobré jídlo, případně přespat v útulném pokoji, za který nezaplatíte majlant?

Vybrali jsme pro vás pět tuzemských motorestů, které vás ohromí skvělou domácí kuchyní i lidovými cenami a vkusným zařízením.

Motorest Zelinkovice

Příjemná restaurace v Zelinkovicích u dálnice D48 potěší návštěvníky domácí kuchyní založenou na tradičních receptech našich babiček, cenově výhodným poledním menu i příjemnou obsluhou, která se bude během vaší návštěvy starat o to, ať vám nic nechybí.

Zajímavým benefitem restaurace, která je součástí motorestu Zelinkovice, je i to, že odebírají suroviny od lokálních dodavatelů a farmářů! Návštěvníci restaurace si pochvalují obří porce za velmi přijatelné ceny.

Web: motorest-zelinkovice.cz

Motorest v Zelinkovicích
V tomhle motorestu si zakládají na lokálních surovinách, což se nepochybně odráží v chuti připravovaných pokrmů.
Zdroj:
www.motorest-zelinkovice.cz

Motorest pod Slunečnou

Tenhle vyhlášený motorest najdete v Dětřichově nad Bystřicí. Majitelé si zakládají na špičkové české kuchyni, ke které čas od času připraví i nějakou tu specialitu (vyhlášené jsou třeba místní burgery).

Návštěvníci si nejvíce pochvalují kvalitu jídel, dobré pivo a čepovaný Birell, stejně jako vstřícnou a milou obsluhu a cenovou dostupnost nabízených jídel. I přesto, že by vás Motorest pod Slunečnou zvenku asi příliš nezaujal, rozhodně doporučujeme jeho návštěvu.

Web: FB Motorest pod Slunečnou

Pohled na Motorest pod Slunečnou
Kvalitní a chutná jídla – to je hlavní důvod, proč lidé míří do Motorestu pod Slunečnou.
Zdroj:
Fb stránka Motorest pod Slunečnou

Motorest Myslivna Karkulka

Další vyhlášený motorest najdete v Bílčicích. I když jde o menší restaurační zařízení, rozhodně vás během první návštěvy potěší jeho rodinná atmosféra a malebné zařízení, díky kterému si tady budete připadat doslova jako na nedělním obědě u babičky.

Návštěvníci si kromě prostorů pochvalují i kvalitu, chuť, cenu a velikost jídel, stejně jako možnost uspořádat zde nejrůznější oslavy a tematické večery (např. Bílčické hody, pálení čarodějnic apod.).

Web: FB Motorest Myslivna Karkulka

Pohled na stoly motorestu Myslivna Karkulka
Myslivna Karkulka je oblíbená i pro pořádání nejrůznějších akcí.
Zdroj:
Fb stránka Motorest Myslivna Karkulka

Motorest Břest

Ve Zlínském kraji si rozhodně nenechte ujít návštěvu motorestu Břest, který nabízí cenově výhodná týdenní menu, stejně jako neustále aktualizovaný a doplňovaný jídelní lístek za vskutku lidové ceny. Nově se tady můžete nejen občerstvit, ale také si pochutnat na točené zmrzlině. Rodinnou restauraci hledejte v obci Břest přímo u hlavní silnice.

Web: FB Motorest Břest

Jídla v Motorestu Břest
Připravované pokrmy vás potěší nejen chutí a kvalitou, ale zejména cenou.
Zdroj:
Fb stránka Motorest Břest

Motorest U Dvou knedlíčků

Ve slezských Vrbicích vás čeká další skvost, kterým je Motorest U Dvou knedlíčků. Ten si zakládá na české kuchyni a tradičních receptech. Kromě ceny (stálá nabídka i polední menu) vás tady zaujme i malebné zařízení interiéru, kvalita a chuť připravovaných pokrmů a velmi milá obsluha. Protože jde o motorest nedaleko Vrbického jezera, během prázdnin doporučujeme rezervaci.

Web: FB Motorest U Dvou knedlíčků

Zařízení motorestu U Dvou knedlíčků
Rustikální zařízení motorestu vás přenese do světnice milované babičky.
Zdroj:
Fb stránka Motorest U Dvou knedlíčků
 
 

Místo

49° 39' 50.0099", 18° 17' 40.9339"
Rubrika:
Aktivity:

Poznání

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nejlepší motoresty v Česku: Tady si budete připadat jako na nedělním obědě u milované babičky