Přejít k hlavnímu obsahu

Y2K trend: pánské teplákové soupravy

Pokud chcete být v letošní sezóně trendy, vsaďte na módní pánské teplákové soupravy v Y2K stylu. Že nevíte o co se jedná? Nevadí. My vám to na následujících řádcích objasníme. Čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi!

Co je to zkratka Y2K a jak vypadá tepláková souprava v tomto stylu?

Zkratka Y2K označuje anglické spojení Year 2 Kilos. V překladu tedy znamená léta 2000, kterými se tato móda také inspiruje. S velkou oblibou pak oblečení v tomto stylu nosí tzv. generace Z. Ta oblečení v zmíněném stylu nejen nosí, ale i vytváří. Móda Y2K je tak plná experimentů a originality. Pro teplákovou soupravu v Y2K stylu jsou typické kalhoty s nízkým pasem. Lze je označit i jako baggy kalhoty. Topy v tomto stylu jsou však většinou už přiléhavé. Pánové i dámy je s oblibou oblékají právě pod teplákovou soupravu. Styl Y2K se nebojí ani výraznějších barev. O módních barvách, vzorech a motivech se dočtete v závěru článku. Tepláková souprava v Y2K stylu může disponovat i kapucí. Ta je nejen estetická, ale také praktická. Ochrání vás totiž před deštěm i před větrem. To se vám bude v proměnlivém jarním počasí hodit. Teplákovou soupravu můžete nosit do tělocvičny, ale také na workoutové hřiště či do města na nákupy. Blýsknete se s ní i při posezení s přáteli. Dávno už neplatí, že by byla tepláková souprava oděvem na gauč. Právě naopak! Zkuste si jednu trendy teplákovku pořídit i vy.

Z jakého materiálu vybírat teplákovou soupravu pro letošní sezónu?

Oblečení v Y2K stylu by mělo být nejen trendy, ale také pohodlné. Teplákovou soupravu tak vybírejte z materiálu, který je příjemný na dotek. V kurzu jsou bavlněné, ale také velurové kousky. V dnešních dnech jsou na velmi vysoké úrovni i syntetické modely oděvů. Vsadit tak můžete s klidem i na teplákovou soupravu z polyesteru nebo z elastanu. Elastan se ostatně často přimíchává i do bavlněných teplákových souprav. Díky němu se totiž stane tepláková souprava pružnější. Ať už si vyberete jakýkoli kousek z výše zmíněných, měl by být prodyšný. Důležitá je i volba správné velikosti soupravy. Budete-li si ji vybírat na e-shopu, pečlivě měřte míry pomocí krejčovského metru. Naměřené výsledky pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Různé světové značky mají totiž nuance v číslování. Správným měřením a porovnáváním se snáze vyhnete reklamacím. Na trendy pánské teplákové soupravy se můžete podívat např. i na Bolf.cz. Tady si přijde na své každý milovník Y2K stylu.

Jaké barvy, vzory či motivy by měla mít naše trendy tepláková souprava v Y2K stylu?

Oděvy v Y2K stylu už nejsou jen o pastelových jemných barvách a romantických kvítcích. Kolekce oblečení v Y2K stylu jsou plné výrazných a neonových barev. Nechybí křiklavá oranžová či svítivá zelená. Fosforové kousky budou naprostým hitem. Jestliže jste rádi středem pozornosti, je pro vás tato móda to pravé ořechové. Jste-li spíše konzervativní, můžete sáhnout i po teplákové soupravě v černé nebo v bílé barvě. Tyto barvy z módy nevychází. Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou in ty přírodní. V kurzu budou také potisky. Nebojte se tedy experimentovat a hrát si s barvami.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Y2K trend: pánské teplákové soupravy