Přejít k hlavnímu obsahu

Pracovní jednání realizujte v komfortním pražském prostředí

Vaše firma nemusí sídlit zrovna v Praze, abyste pochopili důležitost pěkného prostředí pro konání různých seminářů, konferencí, plánování a jiných pracovních akcí. Vždy je lepší zvolit moderní hotel, kde nenastane žádný problém během času určeného pro kvalitní prezentaci.

Moderně vybavené místnosti

Konferenční hotel v Praze 8 je místem, kde vám nabídnou k užívání prostory k malým i středně velkým akcím. Nechybí zde nejmodernější technika s vestavěným zvukovým systémem. Pochopitelně se můžete spolehnout i na rychlé WiFi připojení. Různé druhy konferenčních místností vám dávají možnost si vybrat to, co vám momentálně vyhovuje nejvíce. Během organizace školení, workshopu nebo jiné události se můžete spolehnout na odborný tým s nabídkou profesionálního servisu. Malé skupinky ocení prostory s přirozeným světlem do třiceti metrů čtverečních, které najdete na různých poschodích.

Hotel Botanique najdete naproti stanici metra Florenc.

Pohodlné ubytování v Praze

Po splnění pracovních úkolů nastává čas zábavy a posléze odpočinku. Určitě potěší pohodlná postel, sprcha a stylové vybavení. Ovšem nikdo nechce zůstat celý den s prázdným žaludkem. Nemusíte se nikam přepravovat a ztrácet čas. Bistro v Praze má pro vás připraveno mnoho pochoutek z místní gastronomie. Nechybí ani chutné sezonní menu. K přípravě pokrmů se používají čerstvé suroviny. Dostupná cena poledního menu již nalákala nejen hotelové hosty, ale také mnoho zájemců z blízkého okolí. Zajít můžete i na odpolední kávu, na snídani, anebo posedíte v baru s nezaměnitelnou atmosférou a s tlumenou hudbou.

Hotel na Florenci přináší řadu výhod, hlavně v dostupnosti na důležitá místa. Stačí pět minut metrem a dostanete se na Hlavní vlakové nádraží. Za deset minut budete v Kongresovém centru nebo v O2 Areně. Příjemná procházka trvající cca dvacet minut vás zavede na populární Staroměstské náměstí.

 
 

Místo

50° 5' 29.1696", 14° 26' 22.5852"
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Pracovní jednání realizujte v komfortním pražském prostředí