Přejít k hlavnímu obsahu

Oblečte se stylově každý den: Takto to zvládnete raz dva

I vám se stává, že stojíte před plným šatníkem, ale i tak nemáte co na sebe? V takovém případě pomůže jeho obměna. Nové kousky, které dodají svěžest vašich poliček a věšáků, vám přinesou inspirace pro oblečení na každý den. Vydejte se s námi na malý průzkum módních tipů, který vám pomůže při jich výběru.

Džíny - osvědčená klasika

Denim patří k materiálům, které se nikdy neokoukají. Dobře vypadají, jsou stylové a všestranné. A to je jen několik přívlastků, které bychom mohli k džínům přiřadit. Džíny by proto neměly chybět v žádném šatníku. Aby se časem nezařadili ke kouskům, které neradi nosíte, při nákupu dodržujte následující pravidla:

  • Vyberte velikost, která je vám akorát. Během nakupování není vhodná doba na předsevzetí o snižování hmotnosti. Džíny by vám měli dobře sedět při chůzi a také tehdy, když si v nich sednete.
  • Předem si naplánujte, které kousky k nim budete nosit. Pokud se takové ve vaší skříni nenacházejí, nezapomeňte si je hned vybrat.
  • Džíny můžete koupit v různých provedeních. Ne všechny budou vhodné na nošení do práce. Pokud hledáte univerzální model, dbejte o to, aby odpovídal příležitostem, na které je budete nosit.

Co se k čemu hodí?

Stalo se vám už, že vám v obchodě padl do oka dokonalý top, ale po návratu domů jste zjistili, že se k ničemu nehodí? Už během prohlížení zboží si zkuste oblečení navzájem kombinovat. K topu si můžete koupit sukni, šortky nebo kalhoty. Záleží jen na jejich stylu, barvě a vzoru. Pokud si vyberete novou sukni, budete k ní potřebovat halenku a možná i sako nebo hezký svetr.

stále stylová 2
Zdroj:
Unsplash

Náš tip: Nevíte, kde nakoupit? Bohatý výběr módních kousků pro muže, ženy i děti na vás čeká v internetovém obchodě Bibloo.cz. Při nákupech v obchodě vám navíc pomůže ušetřit i Bibloo slevový kód.

Na co se nejčastěji zapomíná? Na obuv a doplňky

Aby byl outfit dokonalý, potřebujete ještě tu správnou obuv a doplňky. Pro pohodlnou chůzi jsou nejvhodnější tenisky, k slušnému oblečení výborně pasují také balerínky a ke kalhotám mokasíny. K elegantnímu outfitu zvolte lodičky na vyšším podpatku. Pro každou ženu je samozřejmostí taška nebo kabelka, do které si schová všechny potřebné drobnosti. Zvolte velikost a tvar, které vám vyhovují.

Černá barva má mnoho tváří

Eleganci černé se nic nevyrovná. Černá je také barvou, kterou si můžete dát téměř k čemukoliv. Navíc výborně zapasuje s každým stylem oblečení. Ať už po ní sáhnete v podobě elegantních šatů nebo vás osloví černé kalhoty, tyto kousky jistě využijete. Černá bude dobře vypadat vždy, ať už si zvolíte extravagantní vzhled nebo sportovní outfit. Chtěli byste ji něčím oživit? Výrazný kontrast v kombinaci s bílou nebo jinými světlými odstíny jí dodá zcela nový nádech. Zaujměte ním i vy.

Náš tip: Oblečení, obuv i doplňky pro celou rodinu nakoupíte v obchodě Gate. Pokud byste chtěli nové kousky získat levněji, máme pro vás připraven Gate slevový kód.

Módní zemité odstíny, jantarová i šedá

Módní trendy přejí neutrálním odstínem. Jejich předností je možnost kombinování s mnoha kousky. Můžete si vybrat různé tóny téže barvy nebo vsadit na kontrast. Záleží jen na tom, jaký výsledek očekáváte. Šedá se žlutou, jantarová nebo cihlově-hnědá s bílou - outfit v těchto barvách si jistě rychle oblíbíte. Svetry, krátké kalhoty, sako, boty, bunda i kabelky nebo tašky z přírodních materiálů vás nikdy nezklamou. Využijte jejich všestrannost a buďte jiná každý den.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Oblečte se stylově každý den: Takto to zvládnete raz dva