Přejít k hlavnímu obsahu

Zima 2022/2023: Ty nejkrásnější boty přímo z přehlídek

Zima už je tady! Že jste si ještě nestihli pořídit zimní obuv? Přinášíme vám přehled aktuálních trendů, se kterými nešlápnete vedle. Obujte se do stylu i komfortu. Víme, po jakých botách letos sáhnout.

Co letošní zimu obout?

I letos jsou trendy rozmanité a být IN je proto tak snadné. Ať už je vám blízký boho styl a kovbojské boty, výrazné podrážky, nebo kotníková obuv, tuhle zimu si přijdete na své! Zatímco velká většina z nás si dokáže představit trávit celý rok v žabkách a teniskách, jiní milují módní rozmanitost, kterou přináší chladnější období. Ať už jste na tom s oblibou zimy jakkoliv, koupě nových bot je docela příjemný důvod, proč si každé období zamilovat. Pokud vás tak teprve s prvními mrazy čeká pořizování nových bot, možná se vám bude hodit náš seznam těch nejpopulárnějších kousků, které budou vašim nožkách slušet. Mezi kterými botkami můžete vybírat letošní zimu?

dámské zimní boty
Zdroj:
CCC

Kozačky s výraznou podrážkou

Robustní nebo klidně i barevně odlišené podrážky jsou trendem této sezóny. Ať už si chcete přidat pár centimetrů, nebo prostě jen outfit ozvláštnit o výrazné a neokoukané boty, vsaďte na kozačky s výraznou podrážkou.

Combat boty nejen do boje

Tyhle trendy botky budou vypadat skvěle k sukni nebo šatům se silonkami, ale i k úzkým džínům. Pokud nevíte, jak dodat vašemu šatníku svěží vítr, combat boty jsou skvělou volbou. Často navíc disponují zapínání na straně, takže se nemusíte zaleknout dlouhého vázání vysokých bot.

Kovbojské boty jako trend celého roku

Přesně tenhle typ bot je skvělou investicí pro každého milovníka módy. Už od 70. let se drží na předních příčkách žebříčků módních trendů a rozhodně nemají v plánu své místo uvolnit. Celoročně využitelné boty jsou ztrátka must-have kouskem každého, kdo chce do svého botníku uložit opravdový poklad.

Kotníkové chelsea boty – nesmrtelná klasika

Dámské zimní kotníkové boty jsou nekonečně trendy součástí podzimních, zimních i jarních botníků. Kromě klasických elegantních kousků padnoucí k úzkým džínám můžete sáhnout třeba i po vyteplené mohutné variantě bot sahajících akorát ke kotníkům.

zimní kotníkové boty
Zdroj:
CCC

Prší? Sáhněte po holinkách

Ani letos se své obliby nevzdají. Řeč není o ničem jiném než o populárních holinkách, které uvítáte v deštivém a mlhavém počasí. Vypadají skvěle k džínám i k sukni a jsou nekonečně praktické. Využít je můžete na procházkách městem i na pochůzkách kolem domu.

Barvy i barvičky

Letošními trendy se staly i opravdu barevné boty! Obzvlášť v případě, že nosíte jen tmavé odstíny, jsou barevné boty skvělým způsobem, jak outfit rozzářit. Nebojte se ani zvířecích vzorů, které mohou hravě pozvednout i ty nejobyčejnější outfity.

Kozačky nad kolena

Kozačky nad kolena jsou skvělým způsobem, jak udržet nohy v teple a zároveň následovat trendy. Nosit je můžete k dlouhým svetrům, kdy je přechod mezi botami a svetrem nenásilně smyt. Dalším způsobem je obout je k minisukni nebo legínám. V případě, kdy sáhnete po kožené variantě, si můžete být jisti tím, že vám budou sloužit dlouhá léta.

zimní boty

Kde sehnat trendy boty na zimu?

Ať je váš styl jakýkoliv, (nejen) zmíněné trendy botky seženete v kamenných obchodech i online na webu řetězce CCC. Právě tam najdete kromě obuvi i nepřeberné množství doplňků, které váš outfit rozzáří i v tom nejpochmurnějším počasí.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Zima 2022/2023: Ty nejkrásnější boty přímo z přehlídek