Přejít k hlavnímu obsahu

Vylepšujeme pro vás stránky Cestovinky.cz!

Čtenářský zájem stoupá a to nás těší. Zároveň nás zavazuje k tomu, abychom ještě zvyšovali kvalitu stránek a přinesli nové funkce, které usnadní přístup k informacím. Jaké novinky jsme pro vás v minulých dnech přichystali a spustili? A co se ještě chystá?

Možná jste si všimli, že jsme překopali názvy rubrik. Nyní se vše orientuje podle druhu místa (Pláže a moře, Moderní stavby, Národní parky...). Vedle toho máme ještě Průvodce města a Průvodce země, kam spadají články pojednávající šířeji o konkrétních lokalitách, či způsobech, jak je poznávat.

Do našich map přibyly také ikonky jednotlivých typů míst, takže pokud chcete číst jen o řekách, jezerech a vodopádech, najdete na mapě na podstránce Řeky a jezera pouze je.

Na konci článků se nyní můžete přímo prokliknout na náš facebookový profil Chci procestovat celý svět. Na něm nyní střídáme odkazy na naše články, fotografie známých turistických míst a humorné obrázky ukazující nevšední pohled na cestování.

V blízké době se můžete těšit na dělení článků podle aktivit, které se dají na popisovaných místech provádět (nízkorozpočtová dovolená, sport, odpočinek, dobrodružství...). Doufáme, že vás změny potěší. I nadále se budeme snažit vylepšovat přínosnost stránek.

Děkujeme za přízeň.

Vaše Cestovinky

#facebook#

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
Jan Švestka

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Vylepšujeme pro vás stránky Cestovinky.cz!