Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete být na cestách pořád v pohodě? Nestrádejte ani v oblasti sexu!

Cestování je v současné době minimálně složitější, než tomu bylo v době předcovidové. I když s absolvováním pár testů a jedné až dvou karantén se dá do dovolenkových destinací vycestovat poměrně zdárně. 

Proč s sebou vozit erotickou pomůcku?

Co ale s karanténou? Chtělo by to sebou nějakou zábavu, zpestření, prostě něco na rozptýlení. Playstation, mobil nebo knížka či místní TV programy vás v karanténě přestanou za chvíli bavit a budete přemýšlet, jak se ještě rozptýlit.

Erotická pomůcka vám pomůže snadněji a efektivněji dosáhnout vzrušení a následného orgasmu. Obzvláště jestli patříte mezi náruživější, erotická pomůcka se bude hodit na sto procent. A proč tu mluvíme o orgasmu?

Orgasmus je uvolňující, v jeho důsledku se vám zlepší nálada a den i svět bude hned hezčí. Pokud si dopřejete tento typ uvolnění před spaním, zpříjemní vám usínání a zlepší spánek.

V případě, že cestujete rádi nalehko nebo plánujete více přesunů, bude potřeba dobře rozvažovat, co si do zavazadla přibalíte. Jestliže jedete na jedno místo spíše na válecí dovolenou, pak kufr jistě něco navíc v rámci váhového limitu uveze.

žena v hotelu
Zdroj:
Pexels

A co tedy s sebou přibalit?

Cestuji sám

Pro cestovatele samotáře je nejlepší volbou přímá náhrada vaginy. Doporučujeme proto vybírat mezi umělými vaginami a masturbátory. Na výběr jsou opravdu malé (až kapesní) umělé vaginy nebo např. jednorázová masturbační vajíčka. Hodit se bude lubrikační gel nahrazující přirozené zvlhčení. Pokud se budete chtít vyhnout čištění, sáhněte i po kondomech. Vzrušení podpoří a orgasmus zintenzivní použití análního kolíčku, nové zážitky poskytnou stimulátory prostaty.

Cestuji sama

Pro samostatně cestující ženy tu taky něco máme. Co takhle vzrušující Venušiny kuličky, které nezaberou moc místa v kufru? Druhá nejpopulárnější erotická hračka pro ženy je skvělá nejen pro intimní hrátky, ale i pro zpevnění pánevního dna

Co nikdy nezklame, to je kvalitní vibrátor. Pokud s sebou ale potřebujete mít hodně věcí a obáváte se, že byste přesáhla povolenou hmotnost kufru, pořiďte si pro cestovní účely mini vibrátor! I tenhle malý kamarád vás pěkně rozpálí. Spolehlivě, rychle a zřejmě i opakovaně vás dokážou uvolnit (a uspokojit) podtlakové stimulátory klitorisu. Jsou nevelké svými rozměry, ale silné výkonem a zejména účinností.

Cestujeme v páru

Co takhle zpestřit si dovolenou nebo nutnou karanténu s párovými hračkami a osvěžit tak milostný život? Sázkou na jistotu může být párový vibrátor, který stimuluje oba partnery současně a stejně, navíc zužuje prostor vagíny, což je pro muže skvělý zážitek. 

Dalším způsobem, jak se zabavit a užít si trošku toho vzrušení, jsou erotické hry, které snad nikdy neomrzí. Třeba takové Sexperimenty vás neuvěřitelně inspirují k tolik úžasným polohám! 

Nezapomeňte si tedy s sebou přibalit něco vzrušujícího

Když si vzpomenete až na místě, nebývá jednoduché (a v této době zejména) nějaký sexshop objevit. Myslete při balení více na sebe, a to nejen s oblečením a nabíječkami pro telefon, tablet nebo kameru, ale i na to, abyste v při delším pobytu v cizině, případně ještě proloženým karanténou, nestrádali ani po této stránce. Jsme přece dospělí a máme své potřeby, které není potřeba omezovat kvůli tomu, že jsme v cizině.

Do některých destinací však není povolené si s sebou erotické pomůcky vozit, proto si raději udělejte průzkum, než vycestujete.
Věříme, že s těmito tipy vám případná karanténa rychleji uteče a dovolenou si více užijete.

Šťastnou cestu!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Chcete být na cestách pořád v pohodě? Nestrádejte ani v oblasti sexu!