Přejít k hlavnímu obsahu

Hotelové pražské bydlení

Najít vyhovující hotelové bydlení v Praze není zase tak složité, ale existují lokality, kde si jednoduše oblíbíte zavedené služby a styl. A jak na to? Dejte na reference, tipy od přátel a pak už stačí pouze zajistit včasnou rezervaci na požadovaný termín.

Pokoje ve stylu dávno uplynulé doby

Nemusíte vyhledávat pouze ubytování, kde vám nabídnou zcela moderní interiéry. Vnitřní vybavení může mít zcela jiný styl, ale přesto vás dostane svou velkolepostí. Boutique hotel v Praze na Žižkově disponuje pokoji vybavenými ve stylu funkcionalismu dvacátých let 20. století. Tehdejší československá architektura patřila k vrcholnému umění. Uvnitř si všimnete zajímavých kožených, skleněných a chromových prvků. Hotel pro nekuřáky nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje. Po ubytování vás čeká uvítací drink, snídaně formou bufetu, ale nechybí ani internetové připojení zdarma. Počítat lze s venkovní zahrádkou, hotelovými garážemi a s občerstvením.

Vyhovující prostory pro vaše obchodní aktivity

Pořádáte školení, jednání s obchodními partnery, odborné kurzy, anebo jiné aktivity spojené s byznys prostředím? Jednací a konferenční prostory v Praze splní vaše požadavky na vybavenost. Pochopitelně nechybí prvotřídní služby zahrnující například individuálně nastavitelnou klimatizaci, vysokorychlostní internet, techniku v podobě ozvučení, promítacího plátna nebo LCD projektoru. Nechybí dokonalá akustika, plně vybavená kancelář s faxem, kopírkou, počítačem a tiskárnou. Sami si zvolíte, jestli vám spíše vyhovuje denní nebo umělé světlo. Velikost místností je různá, aby se sem vešly menší i větší skupinky, konkrétně do patnácti, třiceti a šedesáti osob maximálně. K výhodám patří nepřetržitá pomoc odborného technického personálu a občerstvení podle vašich představ – o přestávkách. Vaše místnost bude perfektně připravena na avizovanou akci.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Hotelové pražské bydlení