Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší kempy s koupáním v ČR: Usadíte se na břehu Vltavy, nebo se svlažíte u Hracholuské přehrady?

Plánujete dovolenou v kempu? A hledáte místo, kde se během horkého dne příjemně zchladíte? Máme pro vás tipy na nejlepší kempy s koupáním v ČR. Zkoukněte náš přehled!

Camping Rožnov

Tenhle příjemný kemp nabízí celoroční ubytování v luxusních apartmánech DELUXE, COMFORT, POOL a LAURA. Pokud sem přijíždíte s vlastním vozem nebo karavanem, je tady pro vás připraveno několik míst s elektrickými přípojkami a kompletním vybavením. Součástí kempu je i zrekonstruované sociální zařízení, dětská mini zoo, nově zařízené místo pro meetingy nebo grilování a samozřejmě bazén. Nechybí ani kompletní využití pro velké a malé návštěvníky.

Kemp Ranč Bystřička

Jak už název tohohle malebného kempu napovídá, najdete ho v bezprostřední blízkosti přehrady Bystřička. Kemp je zasazen do okouzlujícího valašského kraje, poblíž Vsetína, Valašského Meziříčí a Rožnova pod Radhoštěm, přímo pod Vsetínskými vrchy. Areál nabízí ubytování v příjemných chatkách, ve stanech na stanových loukách či karavanech s možností přípojky elektrické energie. Součástí kempu je dětské hřiště, ohniště, ranč, občerstvení v místní restauraci a mnoho dalšího pro pohodové trávení volného času celé rodiny.

Stan západ slunce
Přes den se můžete osvěžit v bazénu, přehradě nebo řece a večer posedět u hudby nebo si zahrát bowling.
Zdroj:
Bigstockphoto

Rekreační středisko Stará Živohošť

Tenhle skvost najdete ve Středočeském kraji prakticky na břehu řeky Vltavy. Součástí kempu je několik typů chatek. Některé z nich disponují sociálním zařízením, pro jiné je společné v rámci areálu. Velkým plusem je bohaté zařízení pro volný čas. Využívat tady můžete zdejší vyhřívaný bazén se slanou vodou, dětský bazének, hřiště na volejbal či nohejbal nebo profesionální squashový kurt. Na své si tady přijdou i milovníci fitness, kteří jistě ocení přítomnost posilovny, a večer můžete společně s přáteli změřit síly při bowlingu.

Kemp Keramika

Kemp najdete na břehu Hracholuské přehrady a nejvíc si to tady užijí rodiny s dětmi. Přijet sem můžete s karavanem i stanem, nebo se ubytovat v některé z chatek. K dispozici je i pronájem kompletně vybavených karavanů a několika mobilheimů. Pobyt vám tady zpestří animační programy i hudební večery. Občerstvit se můžete ve zdejší restauraci či stáncích a volný čas můžete klidně trávit na travnaté pláži přímo u zmíněné přehrady.

Karavan v kempu
Tyhle kempy si zamilují rodiny s dětmi i jednotlivci!
Zdroj:
Bigstockphoto

Kanak Kemp Branná

Tenhle kemp najdete přímo na břehu řeky Vltavy. Proto zde nechybí půjčovna loděk a dalšího vybavení pro nadšené vodáky. Ubytovat se můžete ve stanech, chatkách i teepee. V kempu samozřejmě nechybí toalety a sprchy, velmi příjemná restaurace, bankomat, a dokonce i prodejna kempingového vybavení.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

 
 

Místo

49° 28' 0.406", 18° 9' 50.6145"
Rubrika:
Aktivity:

Dobrodružství

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nejlepší kempy s koupáním v ČR: Usadíte se na břehu Vltavy, nebo se svlažíte u Hracholuské přehrady?