Přejít k hlavnímu obsahu

Posílání a přijímání peněz ze zahraniční výhodně: jak na to

Pracujete pro zahraniční firmu, která vám posílá mzdu v jejich místní měně nebo posíláte peníze své rodině, která bydlí v cizí zemi? Popřípadě potřebujete jenom převést peníze z účtu vedeného v české koruně na účet vedený například v eurech? Ať tak či tak, převodům peněz z měny do měny se nevyhnete. 

Ale věděli jste o tom, že s každým převodem o část peněz přijdete? Jak tedy převádět peníze mezi měnami snadno a bez toho, aniž by ztráceli svou hodnotu nebo vám z nich byly strženy zbytečné poplatky?

Vyzkoušejte Paysend

Pro mezinárodní převod peněz se dá použít celá řada společností. Dovolte nám tedy, abychom vám představili tři základní, které byste měli znát. Jako první v našem seznamu figuruje společnost Paysend. Ta byla založena v roce 2007 a sídlí v Londýně. Způsob posílání peněz z účtu na účet je snadný a služby společnosti Paysend jsou dostupné ve více jak 100 zemích světa.

Služba s tradicí aneb (Transfer)Wise

Druhou službou, která si své místo vydobývá ve světe online, je služba Wise. Ta byla založena již v roce 2011 a obrovské oblibě se těší hlavně díky pandemii koronaviru. Opět se jedná o společnost, která sídlí v Londýně, a od doby svého vzniku si zkrátila svůj původní název TransferWise – nechala si pouze jeho druhou polovinu.

Výhodnější převody než v bance se službou TransferGo

Třetí, a zároveň poslední společností, která se na převod peněz mezi světovými měnami orientuje, je online služba TransferGo. I ta nabízí spoustu výhod při převodu peněz a garantuje výhodnější směnné kurzy, než vám poskytnou v bance.

Potřebujete-li převádět peníze z účtu vedeného v jedné měně na účet vedený v jiné, dělejte to výhodně a bez toho, aniž byste na transakcích finančně tratili. Všechny tři výše zmíněné společnosti jsou spolehlivé a orientované na své zákazníky, kterým poskytují nejlepší podmínky pro mezinárodní převody.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Posílání a přijímání peněz ze zahraniční výhodně: jak na to