Přejít k hlavnímu obsahu

Dovolená v Špindlerově Mlýně

Za krásnou jarní nebo letní dovolenou plnou zážitků se nutně nemusíte vypravovat do zahraničí. I v České republice najdete mnoho krásných míst. Špindlerův Mlýn obklopený malebnou krkonošskou přírodou mezi tato místa bezesporu patří. Už od jara nabízí mnohé pro aktivní sportovce, milovníky přírody, wellness, relaxu nebo procházek.

Co s ubytováním

Velmi hezké a vhodné ubytování je např. pension Karolína. Najdete v něm apartmány pro 2 až 6 hostů, nebo dvoulůžkové pokoje s přistýlkou. Většina pokojů disponuje terasou nebo balkonem. Pokoje jsou plně vybaveny (kávovar, rychlovarná konvice, lednička, mikrovlnka, TV/SAT, wi-fi, varná sklokeramická deska nebo ortopedické matrace).

Vařit si můžete sami, nebo využít ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí.

Výhled na horské svahy - Cestovinky.cz
Máte doma takhle krásný výhled na horské svahy?
Zdroj:
www.pensionkarolina.cz

Proč právě pension Karolína

Více než 180 km značených turistických cest v okolí pensionu zaručí dostatečnou dávku turistiky v letní sezóně pro náročné turistky nebo relax. Najdete na nich kromě jiného i občerstvení, výletní restaurace nebo bufety. Milovníci vysokohorské turistiky osloví hřebenové túry. Aktivní cyklisté si zde mohou užít více než 100 km cykloturistických tras. Dokonce zde najdete golfové hřiště (necelých 40 km od pensionu Karolina).

Rybáře potěší výborné podmínky pro rybaření u vodní nádrže v části Labské. Na jaře zde můžete vyzkoušet rafting nebo koupání. Jsou zde dostupné loďky k zapůjčení. 


 

 
 

Místo

50° 43' 36.2892", 15° 35' 49.2828"
Rubrika:
Aktivity:

Sport

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Dovolená v Špindlerově Mlýně