Přejít k hlavnímu obsahu

Fotbalový génius Ronaldo otevírá další hotely

Ženami zbožňovaný fotbalista a trojnásobný nejlepší hráč světa (mimochodem, nedávno byl nominován do trojice, z níž vzejde šampion pro rok 2016) slaví první rok v pozici hoteliéra. Jak jeho hotely Pestana CR7 vlastně vypadají?

Cristiano Ronaldo nosí na zádech číslo 7. Síť hotelů, do které vložil 80 milionů dolarů a spoluvlastní ji s hotelovým řetězcem Pestana, se proto jmenuje Pestana CR7. Iniciály a číslo dresu je zvedená značka, kterou Ronaldo propůjčil mimo jiné botám, kopačkám, hodinkám, ale i spodnímu prádlu.

Hotely hráče španělského velkoklubu Realu Madrid najdeme ve Funchalu na portugalském ostrově Madeira (tam se narodil) a v hlavním městě Lisabonu (tam začal se špičkovým fotbalem). Brzy by se měly otevírat i pobočky v americkém New Yorku a v Madridu. Ve spojitosti s tím se spekuluje, zda madridský útočník neuskuteční přestup do některého z newyorských velkoklubů.

Kdo dal zase gól? Neslyším. Cristiano Ronaldo!!!
Zdroj: Bigstock

 

Takhle krásná je Madeira, na níž najdeme jeden z hotelů CR7.
Zdroj: Bigstock

 

Historická budova, v níž sídlí lisabonský hotel, má výhled na moře.
Zdroj: Bigstock

S Ronaldem v pokoji

Že jde o ubytovací zařízení spojené se slavným fotbalistou poznáme nejen podle rozšířených fitness programů hotelových posiloven, pokojů vybavených PlayStation 4 (v Ronaldově hotelu si tak můžete s Ronaldem přímo v pokoji i zahrát virtuální fotbal), ale i podle toho, že jedna z hotelových restaurací se jmenuje Off-side. A 48‘’ veliká chytrá televizní obrazovka pro sledování sportovních přenosů ve vysokém rozlišení je samozřejmost v každém pokoji.

Pestana CR7 pomocí mobilní aplikace monitoruje aktivity svých zákazníků na sociálních sítích těsně před, během a po ubytování. Díky získaným informacím potom řetězec přizpůsobuje svou nabídku služeb tomu, o čem se nejvíce pozitivně vyjadřují.

Pro odpočinek na služební cestě nebo luxusní dovolenou při cestování na zajímavá místa Portugalska a Španělska je „fotbalový hotel“ parádní volba. Tedy pokud patříte k těm, komu nevadí zaplatit za noc tolik, co jinde za týden.

Decentní čisté linie a moderní design jsou společnými jmenovately hotelů Cristiana Ronalda.
Zdroj: Bigstock

 

 

Zelená je tráva… a některé pokoje.
Zdroj: Bigstock

25 tisíc za noc

Asi vám došlo, že o žádné studentské lowcostové ubytování nejde. V nejlevnějších pokojích stojí noc v přepočtu těsně pod 3 tisíce korun. Ovšem to nejluxusnější apartmá v Lisabonu si pronajmete za 25 tisíc za noc. V tomto „CR7 Suite“ mají hosté k dispozici vířivku, vše na posilování nebo jógu, herní brýle simulující virtuální realitu, konzoli PlayStation 4 a spoustu dalších moderních vychytávek.

Příjmy z hotelů by měly rozmnožit již tak ohromné příjmy portugalského střelce. Loni byl v žebříčku sportovců s největšími příjmy na třetím místě za neporaženým boxerským šampionem Floydem Mayweatherem a Mannym Pacquaiem, prvním boxerem světa, který získal mistrovské tituly v osmi různých váhových kategoriích. Mimochodem, Cristianův velký rival Argentinec Lionel Messi vydělává především kvůli nižším nefotbalovým příjmům (z reklamy a podnikatelských aktivit) ročně přibližně o 140 milionů méně.

 
 

Místo

32° 38' 39.6456", -16° 54' 52.056"
Rubrika:

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Fotbalový génius Ronaldo otevírá další hotely