Přejít k hlavnímu obsahu

Srovnání pronájmu karavanů konečně online

Chcete si srovnat pronájmy karavanů po celém světě? Už je to možné!

Rádi cestujete po světě v obytném voze, nebo teprve plánujete vyzkoušet půjčení karavanu? Nebaví vás ale trávit dlouhé hodiny při srovnávání obytných vozů u jednotlivých půjčoven?
 
Řešení pro vás přináší nová služba GO2 CAMPER na pronájmy karavanů. Stačí zadat termín cesty a odkud kam plánujete cestovat a výsledkem Vám bude okamžité porovnání obytných vozů od více než 60 autopůjčoven s více jak 500 modely obytných vozů, se kterými GO2 CAMPER spolupracuje. To vše zcela bez závazků a během několika vteřin.

karavany 1
Zdroj:
shutterstock.com

 
Jedná se o první službu svého druhu v České republice. A navíc kompletně v češtině!

S karavanem do celého světa

Můžete si zde porovnat a zajistit pronájem obytného vozu až ve 33 zemích po celém světě, mimo jiné: Česko, Portugalsko, Island, Španělsko, Francie, Itálie, Norsko, Nový Zéland, Austrálie, ale i Peru, Argentina, Namibie, Japonsko a další.

karavany 2
Zdroj:
pronajmy-karavanu.cz

 
Jednoduchým kliknutím je možné si karavan rovnou rezervovat nebo zjistit jeho dostupnost. 
 
Obrovskou výhodou je možnost porovnat si kompletní nabídku půjčoven obytných vozů na jednom místě včetně detailního popisu a fotografií karavanu v češtině a vůz si rovnou rezervovat. V případě dalších dotazů můžete zavolat na call centrum Go2 Camper, poradí Vám v češtině.

karavany 3
Zdroj:
pronajmy-karavanu.cz

 
Další výhodou je cena a platba v českých korunách. Nemusíte proto řešit riziko spojené se změnou kurzu nebo nedostatečným limitem na Vaší kartě při platbě na místě. Víte přesně, kolik za karavan zaplatíte a máte to navíc zcela bez starostí.
 
Vzhledem k tomu, že GO2 CAMPER spolupracuje s velkými mezinárodními, ale i menšími lokálními půjčovnami karavanů, najdete zde i ty nejlevnější modely, nebo prémiové obytné vozy.

karavany 4
Zdroj:
pronajmy-karavanu.cz

 
Projekt, jehož vývoj trval pro svou náročnost více než 8 měsíců, následuje aktuální trend v cestovním ruchu, kdy se pronájem karavanů dostává stále více do popředí zájmu cestovatelů z celého světa a stává se moderním způsobem, jak svobodně a flexibilně strávit svoji dovolenou. 
 
Zejména v souvislosti s koronavirovou krizí pak nabízí možnost procestovat svět bezpečně a vyhnout se davům.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Dobrodružství

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Srovnání pronájmu karavanů konečně online