Přejít k hlavnímu obsahu

Do aquaparku bez plavek? Jasně a často mnohem levněji!

Pokud patříte mezi milovníky nudismu nebo naturismu, pravděpodobně se vyhýbáte komerčním aquaparkům a raději volíte menší přírodní pláže.

Věděli jste ale, že existují aquaparky, které nabízí wellness zóny, kam je vstup povolen výlučně bez plavek? Jiné zase pro změnu pořádají večerní koupání bez plavek za výrazně levnější cenu. Kam se vydat?

Aqualand Moravia

Nejmodernější aquapark v České republice s kapacitou 8 000 návštěvníků a vodní plochou přes 3000 m² se může pochlubit nejen řadou atrakcí pro velké i malé, ale i unikátní wellness zónou, kam můžete zvesela bez plavek. Čeká vás řada parních i klasických saun, ochlazovací bazénky, relaxační místnosti i masáže a nejrůznější procedury. Nechybí samozřejmě ani venkovní a vnitřní bazény a atrakce pro všechny věkové skupiny návštěvníků. Vstup do wellness zóny lze zakoupit i samostatně za akční cenu 599 korun.

Aquapalace Praha

Pravidelná a notně oblíbená akce Aquapalace Praha s názvem Večerní koupání bez plavek se v pražských Čestlicích pořádá několikrát za rok. Kromě pohodového koupání je pro návštěvníky připraven i bohatý doprovodný program. Pokud se navíc chcete otužit v saunách, využijte zlevněného vstupného po 18. hodině. K dispozici je kromě saunového a vodního světa i řada oblíbených atrakcí včetně unikátní laserové show. Vyzkoušet budete moct i tobogány, a to doslova na „vlastní kůži“.

Muž na tobogánu
Spousta aquaparků pořádá akce pro milovníky nudismu a naturismu.
Zdroj:
bigstockphoto

Aquapark Kohoutovice

I Aquapark Kohoutovice pořádá několikrát do roka unikátní koupání bez plavek. Osušky jsou tady povoleny, plavky ale zakázány! Akce je oblíbeným setkáním brněnských naturistů, ale i těch, kteří sem přijíždějí z větší dálky. Srazy bez plavek se většinou v kohoutovickém aquaparku pořádají večer během zimního období na cca 3 hodiny.

Aquapark Olomouc

Ani olomoucký aquapark nezůstává, alespoň co se možností pobytu bez plavek týče, pozadu. Během léta na zdejší venkovní terase pořádají opalování bez plavek. Pro návštěvníky jsou připraveny bohatě zásobené bary s nealko i alko nápoji a zmrzlinou, relaxační whirlpoolky s teplou vodou a možnost vstupů do wellness zóny. Tady si můžete odpočinout v sauně, parní lázni s vonnou esencí nebo odpočívárně.

Aquapark Uherské Hradiště

Naturistické večery jsou pořádány i v aquaparku Uherské Hradiště. Většinou jsou pro tuto akci vyčleněny večerní hodiny (cca od 20:00 do 23:00 hod.) a vstup je sem povolen pouze v osuškách, a to všem návštěvníkům nad 15 let. Mladší sem mohou pouze v doprovodu dospělé osoby.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2zdroj 3

 
 

Místo

48° 54' 13.5547", 16° 34' 31.3797"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Do aquaparku bez plavek? Jasně a často mnohem levněji!