Přejít k hlavnímu obsahu

Dovolená na poslední chvíli? Takto ji zvládnete

Chcete letos stihnout ještě jednu letní dovolenou? Jak ji vybrat co nejlépe a na co při balení nezapomenout? Odpovědi najdete v našem článku.

Plánujete dovolenou na poslední chvíli? Velice jednoduše se vám může stát, že na něco během balení zapomenete. Zejména pokud cestujete ze dne na den.

Jak na to? S těmito třemi radami to hravě zvládnete!

Rezervujte si ubytování

V první řadě se musíte rozhodnout, jestli chcete cestovat na vlastní pěst, nebo využijete služby cestovních agentur. Nerozhodujte se příliš dlouho. Mohli by vás totiž překvapit ceny a dostupnost zájezdů a ubytování. Pokud víte, že o týden chcete jet na dovolenou, rezervaci udělejte ještě dnes.

dovolená na poslední chvíli 2
Zdroj:
Unsplash

Vyřešte dopravu

Autem, autobusem nebo letecky? Dopravu zvažte především podle vzdálenosti a s ní souvisejícími náklady. Rozhodujte se totiž podle toho, jaký typ cestování je pro vás nejkomfortnější.

Teď můžete balit kufry

Když si představíte balení na poslední chvíli, může to být stresující. Proto jsme pro vás připravili seznam se všemi důležitými věcmi.

Oblečení – vybírejte podle destinace. Přibalte si několik kousků jiného oblečení. Jenom pro jistotu, že by se změnilo počasí. A samozřejmě, plavky. Jedny, dvoje, troje? To už necháme na vás.

Nemáte vhodné oblečení a plavky na dovolenou? Napravíte to jednoduše s 50 style slevovy kod.

dovolená na poslední chvíli 4
Zdroj:
Unsplash


Doklady, osobní věci, léky – peníze, telefon a všechny doklady totožnosti. Pokud užíváte léky každý den, přibalte si je do batožiny.

Sluneční brýle, hračky pro děti, oblíbená kniha – bez doplňků to nejde ani na dovolené. Zatím co dětem zpříjemníte pobyt na dovolené hračkami, vy si dopřejte oddech u čtení knihy.

Vaše děti se na dovolené určitě potěší novým hračkám. Pokud při jejich koupi chcete ušetřit, využijte booktook slevový kód.

dovolená na poslední chvíli 3
Zdroj:
Unsplash


Elektronika – sbalte si základní mobilní příslušenství. K němu si můžete přibalit i kameru či fotoaparát. Jestli si chcete zážitky na dovolené i zachytit, to všechno se vám bude hodit.

Praktické věci – cestovní polštář, hrnky nebo cokoliv, co budete potřebovat.

dovolená na poslední chvíli 5
Zdroj:
Unsplash

I když cestujete na poslední chvíli a jenom na několik dní, vybavte si cestovní pojištění. Ochrání vás před nečekanými výdaji. Skvělá dovolená se může začít!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Dovolená na poslední chvíli? Takto ji zvládnete