Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbené lázně a wellness centra v ČR, kam můžete vyrazit za odpočinkem

Wellness nabízí perfektní příležitost, jak zrelaxovat a odpočinout si od každodenních starostí. U nás se nachází hned několik skvělých míst. Lázně navíc nabízí i léčivé prameny, které vám mohou pomoci se zdravotními problémy.

Karlovy Vary

Mezi nejznámější lázně u nás rozhodně patří Karlovy Vary. Jde o velmi oblíbené město, ať už jde o wellness, památky, či různé akce. Velkým lákadlem je mnoho různých pramenů, které mají léčivé účinky. Pomáhají při různých zdravotních problémech. Wellness hotely v Karlových Varech vás okouzlí krásným prostředím, kde si můžete relaxaci užít naplno. Město pak nabízí mnoho dalších příležitostí, kam vyrazit. Jde tak o ideální místo na dovolenou.

Wellness v Brně

Ty nejlepší wellness hotely v ČR na vás čekají v různých městech. Pokud hledáte perfektní místo, kde vás čeká pouze odpočinek a rozmazlování, pak byste si neměli nechat ujít Maximus Resort v Brně. Nachází se u přehrady, nabízí tak krásné prostředí, které láká k procházkám. V okolí je mnoho možností, kam vyrazit na výlet. Hlavním lákadlem je však luxusní wellness – příjemné koupání, saunový svět, různé masáže i vířivka pod širým nebem. Jde o oázu klidu, kterou si zamilujete.

Krása Luhačovic

Za odpočinkem můžete vyrazit i do Luhačovic. Jde o malebné město na Moravě, které se pyšní krásným prostředím a unikátními léčivými prameny. Vyrazit tak můžete na příjemnou dovolenou, ale i lázeňský pobyt pro léčbu onemocnění. Čeká vás zde luxusní ubytování s wellness, ve kterém zapomenete na starosti. Za zmínku rozhodně stojí hotel Augustiniánský dům, který nabízí bohaté wellness služby.

Wellness a lázně jsou tou nejlepší volbou, když přijde na odpočinek. Na výběr máte z mnoha krásných míst u nás v České republice, nemusíte tak za relaxem cestovat daleko.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Oblíbené lázně a wellness centra v ČR, kam můžete vyrazit za odpočinkem