Přejít k hlavnímu obsahu

Oživte svou angličtinu na kurzech v centru Prahy

Už je to dlouho, co jste se ve škole učili anglicky? Nebo jste právě dostudovali, ale vaše angličtina si ještě zasluhuje zlepšení? Nebo jste úplný začátečník a chcete se dorozumět při cestování? Ať už je to jakkoli, přihlaste se na kurzy angličtiny, které vám pomůžou!

Na učení se anglicky není nikdy pozdě a je úplně jedno, jestli si chcete „střihnout“ zkoušku s certifikátem, nebo se jen tak vzdělávat pro svůj dobrý pocit. Čím jste mladší, tím větší smysl to má, protože toho můžete víc procestovat a poznat. Čím jste starší, tím víc může učení prospět vaší hlavě a vašemu sebevědomí! Kurzy angličtiny prostě nikdy nemůžou uškodit.

Proč se vůbec učit cizí jazyky?

Důvodů je hned několik. Jako první se sluší a patří uvést cestování. Když si vyberete angličtinu, domluvíte se ve spoustě zemí po celém světě. Můžete si taky najít kamarády na virtuální komunikaci, se kterými nejenže si procvičíte nabyté vědomosti, ale taky se dozvíte něco o tom, jak se žije třeba několik tisíc kilometrů od vašeho domova.

studium angličtiny
Na studium jazyků nikdy není pozdě!
Zdroj:
www.bigstockphoto.com

Znalost cizích jazyků vám může pomoct k lepší práci a taky budete mít širší přístup k informacím. Zatímco české zdroje spoustu témat dosud nepojmuly, ty anglicky psané ano, ať už budete hledat výsledky posledních výzkumů v oblasti astronomie, nebo informace studie o dopadu kouření na zdraví. 

Vyberte si kurzy a místo, kam budete rádi chodit

Když už si řeknete, že se v angličtině začnete zdokonalovat, určitě budete pátrat po takové jazykové škole, která pro vás bude nejlepší. Jak jde o jazykové kurzy, Praha má například opravdu co nabídnout. Co takhle učit se v prostorách na Václavském náměstí v jazykovce, která má 15 let zkušeností, reference od významných firem a jednu z největších nabídek vyučovaných jazyků? Právě tohle najdete v Institutu jazykového vzdělávání. Tak směle do toho!
 

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
admin

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Oživte svou angličtinu na kurzech v centru Prahy